Double Tree by Hilton Şanlıurfa çocuklu ailelerin ilk tercihi

Karşılamadan konaklamaya, oyunlara Kral Şakir markalı ürünleri ve ritüelleri ile DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, çocuklu seyahat eden misafirlerine ayrıcalıklı hizmet sunuyor.

Double Tree by Hilton Şanlıurfa çocuklu ailelerin ilk tercihi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin ilk uluslararası çizgi filmi, Şanlıurfa’nın ilk uluslararası beş yıldızlı otelinde yerini alıyor. Kral Şakir, DoubleTree by Hilton Şanlıurfa’da çocuklarla buluşuyor. Ailelerin seyahat seçimlerinde önemli rol oynayan çocuklar için düşünülmüş proje, minik misafirlerine otele girdiği andan itibaren kendilerini özel hissettirecek bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Projenin şehir tanıtımı için yakın zamanda Varol Yaşaroğlu ile çocuk atölyesi yapılacak. Atölye sırasında ebeveynler de otelde zengin ve lezzetli brunch yapıyor olacak.

 

Kral Şakir ve Hilton markaları, hayata geçirdikleri iş birlikleri için özel bir hoş geldiniz ritüeline sahip. Minik müşteriler, özel yaka kartları takan otel ekibi tarafından karşılıyor, check-in sırasında kişiselleştirilmiş Kral Şakir pasaportları çıkartılıyor. Pasaport verilmesiyle beraberel üzerine damga ile otele girişleri gerçekleşiyor. Miniklere konaklama süresince takacakları rozet seçimi yaptırılıyor, Canan ya da Şakir tercihlerine göre maskeleri takdim ediliyor, çizgi film karakterlerinin lezzetli kurabiyeleri ikram ediliyor. Ayrıca otel içerisinde konaklamaları süresince eğlenebilecekleri selfie alanları da bulunuyor.

 

GAZETE İPEKYOL

Double Tree by Hilton Şanlıurfa çocuklu ailelerin ilk tercihi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.