Bakan Yardımcısı Madak’tan Başkan Beyazgül’e ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayim Madak çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Madak’tan Başkan Beyazgül’e ziyaret

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere kente gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayim Madak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Madak ardından Başkanlık makamına geçerek burada bir süre Başkan Beyazgül ile istişarelerde bulundu. Başkan Beyazgül ziyaret anısına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayim Madak’a hediye takdiminde bulundu.

Ziyaret toplantı salonunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı yatırım ve hizmetlerin sunumun yapılmasıyla sona erdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ziyaretlerinden ötürü Bakan Yardımcısı Madak’a teşekkür ederek desteklerini beklediklerini ve görevlerinde başarılar dilediklerini aktardı.

Bakan Yardımcısı Madak’tan Başkan Beyazgül’e ziyaret

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.