Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat: Bankadan düşük faizli kredi, şimdi al gerisini düşünme...

Yeni dönemde nakit sıkışıklığınıza son verecek kampanya duyuruldu. Yeni dönemde nakit sıkışıklığınıza son verecek kampanya duyuruldu. Ekim ayı ile birlikte faiz oranlarını güncelleyen o banka, nakit ihtiyacı olanın yardımına el uzatıyor. Büyük fırsatlar ve kolay imkanlarla kredi desteği sağlıyor. İşte tüm detaylar...

Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat: Bankadan düşük faizli kredi, şimdi al gerisini düşünme...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel kredi kampanyası ile birlikte maddi sıkıntı çekenlerin derdine deva oluyor. Vatandaşlara finansal destek sağlama amacıyla, ekim ayı ile birlikte faiz oranlarını büyük oranda güncelledi. Vatandaşlar nakit kredi kampanyasından faydalanmak için SMS atması, şubeye müracaat etmesi ya da mobil bankacılığı kullanması yetiyor.

SADECE BİR SMS'LE KREDİ İMKANI

Acil paraya ihtiyacı olanlar bu kampanyadan faydalanacak. Yeni dönemde başarılı kampanyalarından birisine daha imza atan Vakıfbank, müşterilerine hızlı ve kesin sonuç sunuyor. İhtiyaçların karşılanması adına tek bir SMS atarak, kredi ihtiyacınızı giderecek imkanlarla kampanyasını duyurdu.

Borçlu ya da geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara sunduğu kampanya ile ekonomik sıkıntıları silip süpürüyor. Kredi imkanından faydalanmak için sadece bir SMS atmanız yeterli olacak. Nakit ihtiyacı çeken vatandaşlara, Vakıfbank kapısını açtı.

ÖDEME YÖNTEMİ MÜŞTERİYE BIRAKILIYOR

Vakıfbank, çeşitli kredi kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Müşterilerine sunduğu çeşitli ödeme seçenekleriyle, artan taksitli ve azalan taksitli ödeme seçenekleri sunuyor. Kredi kampanyası dahilinde 3 aylık erteleme imkanı da beraberinde geliyor. En çarpıcı detaysa, son taksitin balon ödemeli ya da değişken taksitli ödeme imkanları sunuluyor.

KREDİ KAMPANYASINDA DETAYLI BİLGİLER

Kampanyadan faydalanmak isteyenler tahsis ücreti de ödüyor. Kredi tutarının yüzde 0.5'i kadar olan ücret üzerine yüzde 15 Banka Sigorta ve Muamele (BSMV) dahil ediliyor. Örnek verilecek olursa 100 bin TL tutarındaki 12 aylık Hayat Sigortası prim ödemesi, 35 yaşındaki bir erkek müşteri için 729,51 Tl olarak belirleniyor. Bu sigorta ödemesi, müşteri yaşına, kredi tutarına ve vade sayısına göre değişiklik gösteriyor.

 

 

 

Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat: Bankadan düşük faizli kredi, şimdi al gerisini düşünme...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.