Harran Üniversitesi'nde 63 metrelik çiğ köfte rekoru

Şanlıurfa’da üniversiteyi bu yıl kazananlar başta olmak üzere, öğrencilerin akademik yıla keyifli bir başlangıç yapmalarını amaçlayan ‘oryantasyon günleri’ çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Harran Üniversitesi'nde 63 metrelik çiğ köfte rekoru

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Etkinlikler kapsamında Harran Üniversitesine bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerin kampüsü tanımaları, katılabilecekleri sosyal ve kültürel faaliyetler ile kurumun eğitim süreçleri boyunca kendilerine sunduğu imkânlardan haberdar olmaları hedefleniyor. Yeni başlayan öğrenciler dışında çok sayıda katılımcının ilgi gösterdiği etkinliklerde farklı paydaşların açtığı stantlara da ilgi yoğun.

Harran Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Nihat Denek, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokul müdürleri, Genel Sekreter Zübeyir Zorlu, akademisyen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen açılış programında Eyyübiye Belediyesi folklor ekibinin gösterisi ilgi topladı. Haliliye Belediyesi bünyesindeki mehteran takımının gösterisi ise katılımcıların heyecanlı anlar yaşamasına vesile oldu. 

Açılış gösterilerinin ardından kamu kurumları ve özel kuruluşlar ile üniversite bünyesindeki öğrenci kulüplerinin stantları, protokol tarafından ziyaret edildi. Program, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nun spor etkinlikleri, çeşitli ikramlar, gençlik spor müzik grubunun sahne gösterimi ile devam etti. Sosyal Bilimler MYO Aşçılık Bölümü tarafından Şanlıurfa’nın plaka kodu olan 63’e gönderme yapılarak hazırlanan çiğ köfte ise programa damga vururken ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına da vesile oldu. 63 metre uzunluğundaki çiğ köfte ile bu anlamda bir rekora imza atılırken katılımcıların bu anlarda oldukça keyifli oldukları görüldü.  Bir yanda 63 metrelik çiğ köfteyi paylaşan katılımcılar bu anlarda Haliliye Belediyesi’ne ait Urfa Sıra Gecesi Ekibinin gösterisiyle eğlenmeyi de ihmal etmedi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Tahir Güllüoğlunun’da katıldığı ikinci gün etkinliklerine spor müsabakaları, masa tenisi, satranç, tenis, badminton, Gençlik Spor’un Kano gösterisi ile devam edildi. Etkinlik alanında yer alan ve Harran Üniversitesi akademisyenlerine ait sanat eserlerinin yer aldığı sergileri gezmekte mümkün olacak. Gün boyu devam edecek olan etkinliklerde Sosyal Bilimler MYO Aşçılık Bölümü Gastronomi etkinliği, ikramlar, Gençlik Spor Şiir ve müzik dinletisi ile devam edildi. 

Oryantasyon Günleri’nin üçüncü gününde ise spor etkinleri, Doç. Dr. Ömer Sabuncu’un Ebru Sanatı, Gençlik Spor müzik dinletisi, Hasan Ocakoğlu ve ekibinin gösterisi, Urfa Ateşi Sıra Gecesinin ardından Havai Fişek Gösterimi ile program sona erecek.

Harran Üniversitesi'nde 63 metrelik çiğ köfte rekoru

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.