Bomba dolar tahmini: Yüzyılın rekoru geliyor!

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den flaş dolar tahmini… ABD'de açıklanan enflasyon verileri sonrası atağa geçen Dolar/TL, 27.79 liraya kadar tırmandı. Yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne zaman 30 lirayı aşacak?' sorularını araştırırken Selçuk Geçer'den bomba bir uyarı geldi.

Bomba dolar tahmini:  Yüzyılın rekoru geliyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıl başından bu yana sürekli olarak yükselen ve yatırımcısının yüzünü güldüren dolar kurunda ataklar başladı. ABD'de açıklanan enflasyon verileri sonrası 28 liraya dayanan Dolar\TL yükseliş grafiğine devam ediyor. Yatırımcılar 'Dolar 30 TL'yi ne zaman aşacak? Dolarda son durum ne?' sorularını araştırırken piyasa kahini Selçuk Geçer'den bomba bir tahmin geldi. Doların 45 TL olacağı tarihi açıkladı. Rakamı duyan döviz bürosuna akın ediyor…

ABD ENFLASYONU AÇIKLANDI DOLAR ZİRVEYE ÇIKTI

ABD'de beklentileri aşan üretici enflasyonunun ardından tüketici fiyat endeksi de belli oldu. ABD'de tüketici fiyatları Eylül'de bir önceki aya göre yüzde 0,4 artış kaydetti. Yıllık artış ise yüzde 3,7 geldi.

Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin beklentisi Eylül'de aylık enflasyonun yüzde 0,3 olacağı yönündeydi. Yıllık enflasyona ilişkin beklenti ise yüzde 3,6 olarak belirlenmişti. Çekirdek göstergelerde beklentilere paralel gerçekleşme dikkat çekti. Eylül'de enerji ve gıda hariç tüketici fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,3; bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 4,1 arttı. Açıklanan veriler sonrası dolarda yükseliş atakları başladı. 28 TL'ye dayanan dolar kuru rekor üstüne rekor kırarken Selçuk Geçer'den yüzyılın rekor tahmini geldi.

DOLARDA YÜZYILIN REKORU GELİYOR!

'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusuna yanıt veren piyasa kahini Selçuk Geçer, doların 45 TL olacağını belirterek tarih verdi. 'Dolarda yüzyılın rekoru geliyor' diyen Geçer, "Dolar yüzyılın rekorunu kıracak. Dolar borcu olanların eli ayağına dolanacak. Şimdiden borcu olan kapatmanın yolunu bulsun. Yoksa kapatmak hayal olacak.

Türk lirasının şu anda ya da en kısa sürede dolar karşısında en az 45 lira olması gerekiyor. Dengelensin diyorsanız da, o seviyeler buralar değil. Dengeleneceği seviye 45 lira ve üstü. Sonrasında da oluşacak enflasyona göre daha yükselecek." dedi.

 

 

Bomba dolar tahmini: Yüzyılın rekoru geliyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.