Urfa’da polisin kadınlara şiddet uyguladığı iddiası

Şanlıurfa’da apartman sakinleri, birlikte yaşadığı ya da evine getirdiği kadınlara şiddet uyguladığı ileri sürülen polis memurundan gürültü nedeniyle şikayetçi. Ancak dert yandıkları şahsın polis olmasından dolayı apartman sakinleri korkudan şikayette de bulunamıyor. Son yaşanan kadına şiddet olayı bardağı taşıran damla oldu.

5

ŞANLIURFA – Apartman hayatının en büyük zorluklarından birisi şüphesiz gürültü ile ilgili. Üst kattan, yan kattan ya da aşağıdan gelen bir gürültü, hele bir de devamlı oluyorsa, hayatı çekilmez hale getirebiliyor. Apartmanda gürültü yapan komşu ile ilgili ne yapılabilir? Hele bir de bu kişi polisse…

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi 590. Sokak 16 numaralı apartman sakinleri de benzer bir durumla karşı karşıya.

İddiaya göre, binada oturan polis memuru G.Y. birlikte yaşadığı ya da evine getirdiği kadınlara şiddet uyguluyor. Bu da binada büyük bir gürültüye neden oluyor. 

Son olarak G.Y, internetten tanıştığı ve İstanbul’dan yanına gelen S.A’ya sürekli şiddet uyguladı. Gürültüye daha fazla katlanamayan bina sakinleri, polise haber verdi. Ancak apartmandaki kişiler karşı taraftaki kişinin polis olmasından dolayı korkularından şikayetçi olamadı. G.Y’nin şiddet uyguladığı S.A. da korktuğu için şikayette bulunmadı. 

Apartman sakinleri ilk vukuatı olmadığını ileri sürdükleri polis hakkında şahitlik etmeye hazır olsa da şikayetçi bulunmadığından ne yapacaklarını bilemiyor.