Urfa’nın çözülemeyen sorunu valilikte masaya yatırıldı

Şanlıurfa’da, bilinçsiz sürücülerin, araçlarını işlek cadde ve sokaklarda çift sıra park etmesi, trafik kurallarına riayet edilmemesi ulaşımı durma noktasına getirmeye ve aksatmaya devam ediyor. Kentin çözülemeyen trafik sorunu, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında valilikte masaya yatırıldı.

Urfa’nın çözülemeyen sorunu valilikte masaya yatırıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da yaşanan trafik sorunu, kentin en önemli sorunlarından biri haline geldi. Vali Hasan Şıldak’ın başkanlığında ‘Şanlıurfa trafik sorunları değerlendirme’ toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda Şanlıurfa’daki mevcut trafik durumu masaya yatırıldı. Trafik ve bölge trafik şube müdürlüğü yetkilileri tarafından Vali Şıldak’a sunum yapıldı. 

Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması; eylem planları, kampanyalar, trafik düzenleme ve denetleme ile bilgilendirme faaliyetlerinin hassasiyetle yürütülmesine yönelik adımlar atılacağını belirten Vali Şıldak, bu soruna neşter vurmak istediklerini söyledi. 

Paydaş kurumların da katılımıyla ilerleyen günlerde yeniden toplanarak Şanlıurfa trafiği ile ilgili tespiti yapılan sorunlara kalıcı, kesin çözümler aranacağının altını çizen Vali Şıldak, “Trafik düzeni, insanların hayatını doğrudan etkileyen bir faktör. Bu konuda Şanlıurfa’mızdaki trafik sorununu çözmek için ortak akılla hareket edip çözüm üretmeye çalışacağız.” diye konuştu. 

Toplantıya Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Erinç Demir, Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, Eyyübiye Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Karaköprü Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile ilgili emniyet müdürü yardımcıları, merkez ilçe emniyet müdürleri ile trafik ve bölge trafik şube müdürleri katıldı.

Urfa’nın çözülemeyen sorunu valilikte masaya yatırıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

1 Yorum

  1. Biraz geç oldu gibi.

    Cevapla

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.