Ardı arkası kesilmiyor Dilan Polat çifti hakkında ‘dövdüler’ iddiası

Dilan Polat ve Engin Polat hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Bu iddiaları ortaya atan isimlerden biri olan Seyhan Soylu, son açıklamalarıyla yine gündemde. İşte o iddialar…

Ardı arkası kesilmiyor  Dilan Polat çifti hakkında ‘dövdüler’ iddiası

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilan Polat ve Engin Polat, lüks yaşantılarıyla tanınan bir çift olarak biliniyor. Ancak vergi kaçırma, kara para aklama gibi iddialarla gündeme geldiler. Seyhan Soylu da bu iddialara yeni bir boyut kazandırdı.

DİLAN POLAT YARDIMCISI ŞULE’Yİ DÖVDÜ İDDİASI

Seyhan Soylu, Twitter'da bir sohbet odasında Dilan Polat'ın yardımcısı Şule ile ilgili bomba iddialarda bulundu. İddialara göre, Şule'nin evden kaçmak istemesi üzerine Dilan Polat tarafından dövüldü ve daha sonra bir günlüğüne geri çağrıldı.

ÖZBEKİSTANLI EŞ İDDİASI

Seyhan Soylu'nun bir diğer iddiasına göre, Şule'nin gerçek eşi Özbekistan'da bulunuyor ve elinde buna dair belgeler var. Polat ailesinin üzerinden vergi kaçırdığı iddia edilen şirketlerden bazıları ise Özbekistanlı ve İranlılara ait.

Bu yeni iddiaların ardından, Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin gündemi ne zaman terk edeceği merak konusu. İddiaların gerçekliği ise ilerleyen günlerde daha fazla aydınlatılacak gibi görünüyor.

Ardı arkası kesilmiyor Dilan Polat çifti hakkında ‘dövdüler’ iddiası

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.