Starbucks, Filistin'le dayanışma paylaşımı nedeniyle sendikasını dava ediyor

Şanlıurfa'da da iki şubesi bulunan kahve zinciri markası Starbucks, Filistin için dayanışma mesajı yayınlayan “Starbucks Çalışanları Sendikası” isimli kendi sendikasına dava açacağını duyurdu.

Starbucks, Filistin'le dayanışma paylaşımı nedeniyle sendikasını dava ediyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da da iki şubesi bulunan kahve zinciri markası Starbucks, Filistin için dayanışma mesajı yayınlayan “Starbucks Çalışanları Sendikası” isimli kendi sendikasına dava açacağını açıkladı.

The Intercept sitesinin habere göre, Starbucks Genel Müdür Yardımcısı Sara Kelly, sendikanın Filistin ile dayanışma mesajı verdiği paylaşıma ilişkin şu paylaşımda bulundu: 

“Workers United adımızı, logomuzu ve fikri mülkiyetimizi kullanmaya devam ettiği için, bazı insanlar bu paylaşımı yanlışlıkla bizimle ilişkilendiriyor. Workers United, Starbucks adına konuşmamaktadır ve şirketimizin görüşlerini temsil etmemektedir. Sendikanın sözleri ve eylemleri sadece ve sadece kendilerine aittir”.

Starbucks Çalışanları Sendikası, Starbucks'ın davasını "sendikal faaliyetlere yönelik bir saldırı" olarak değerlendirdi. Sendika, davanın işçilerin haklarını korumak için mücadele etmelerini engellemeye yönelik olduğunu savundu.

Starbucks, Filistin'le dayanışma paylaşımı nedeniyle sendikasını dava ediyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.