Kabus gibi anlar kameraya yansıdı: Dev piton insanı tek lokmada…

Tıpkı bir film sahnesinden çıkmış gibi dev piton insanı tek lokmada yutuyor. Sosyal medyada viral olan görünler kısa sürede milyonlar tarafından izlendi. İşte dev pitonun görüntüleri...

Kabus gibi anlar kameraya yansıdı:   Dev piton insanı tek lokmada…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Film sahnelerinden çıkmış gibi görünen dev piton insan yiyor. Telefon kameralarına yansıyan görüntüler bölge halkında paniğe neden oldu. Dehşet anları saniye saniye kaydedilirken, piton büyüklüğü ile dikkat çekti.

DEV YILAN İNSAN YİYOR

Sosyal medyada viral olan görüntüler kısa sürede milyonlar tarafından izlendi. Dev piton yılanının kabus gibi görüntüleri saniye saniye telefon kameraları tarafından kaydedildi. Hindistan'da paylaşılan görüntülerdeki yılan iddialara göre, yakaladığı insanları midesine indiriyor.

Görüntülerde büyüklüğüyle, film sahnesinden çıkmış gibi duran pitonun tuzağa yakalandığı dikkat çekiyor. Devasa cüssesi ile tuzaktan kurtulmaya çalışırken, karnında oluşan insan büyüklüğündeki şişkinlik ise merak konusu oldu. İddialara göre görüntüler çekilmeden önce pitonun bir insanı tek lokmada yuttuğu söyleniyor. Tuzağa düşmesi sonucu yakalanan devasa pitonun görüntüleri dehşete düşürdü.

Kabus gibi anlar kameraya yansıdı: Dev piton insanı tek lokmada…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.