Türkiye'de 22 Ekim hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Türkiye'de 22 Ekim Perşembe günü hava parçalı bulutlu olacak. Günün en yüksek sıcaklığı 24 derece, en düşük sıcaklığı ise 12 derece olacak.

5

Hava Durumu Detayları

Türkiye'nin büyük bir bölümünde 22 Ekim Perşembe günü hava parçalı bulutlu olacak. Sabah saatlerinde hafif bulutlu bir hava hakim olacak. Öğle saatlerinde ise gökyüzü parçalı bulutlu olacak. Günün en yüksek sıcaklığı 24 derece, en düşük sıcaklığı ise 12 derece olacak. Rüzgarın ise kuzeyden hafif esmesi bekleniyor.

Bölgelere Göre Hava Durumu

Marmara: Parçalı bulutlu, 24-25 dereceEge: Parçalı bulutlu, 25-26 dereceAkdeniz: Parçalı bulutlu, 26-27 dereceİç Anadolu: Parçalı bulutlu, 22-23 dereceKaradeniz: Parçalı bulutlu, 18-20 dereceDoğu Anadolu: Parçalı bulutlu, 16-18 dereceGüneydoğu Anadolu: Parçalı bulutlu, 26-27 derece

Sağlık Önerileri

Sağlıkçılar, hava sıcaklığının artmasıyla birlikte vatandaşlara güneş çarpması ve sıvı kaybına karşı dikkatli olunması çağrısında bulundu. Vatandaşların güneş ışınlarının en dik olduğu saatlerde dışarı çıkmaması, şapka, güneş gözlüğü ve güneş kremi kullanması önerildi. Ayrıca, bol bol su içilmesi ve sıvı kaybının önlenmesi gerektiği belirtildi.