26 Ekim'de dünya genelinde hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, 23 Ekim 2023 tarihinde dünya genelinde hava parçalı bulutlu olacak. Avrupa, Asya, Afrika ve Güney Amerika'nın büyük bir bölümünde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kuzey Amerika'nın büyük bir bölümünde ise hava güneşli olacak.

5

Avrupa

Avrupa'nın büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. Bölgenin kuzeyinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Asya

Asya'nın büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. Bölgenin kuzeyinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Afrika

Afrika'nın büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. Bölgenin kuzeyinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Güney Amerika

Güney Amerika'nın büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. Bölgenin kuzeyinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Kuzey Amerika

Kuzey Amerika'nın büyük bir bölümünde hava güneşli olacak. Bölgenin kuzeybatısında yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Gece en düşük sıcaklıklar:

İstanbul 13, Ankara 8, İzmir 18, Antalya 19, Adana 20, Erzurum 5, Kars 4, Van 3 derece olacak.

Gündüz en yüksek sıcaklıklar:

İstanbul 21, Ankara 16, İzmir 25, Antalya 26, Adana 27, Erzurum 13, Kars 12, Van 11 derece olacak.