Başrolde sürpriz isim! Bir döneme damga vuran dizi yeniden başlıyor

Bir döneme damgasını vuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ya da bilinen ismi ile EDHO tekrardan ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar…

5

Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı EDHO ya da daha çok bilinen ismi ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlandığı dönem boyunca zirveye oynamayı başarmıştı. Sonrasında yapımcı ve yayıncı arasında yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü yayın hayatına son verilen dizinin tekrardan ekranlara dönmesi söz konusu.

Bilindiği üzere dizinin ekranlara vedası çok ani olmuştu. Öyle ki dizinin oyuncularının bile yayından kaldırılacağından haberi yoktu. Hatta dizinin yayından kaldırıldığı güne kadar yeni bölüm için tanıtımlar dönmeye devam ediyordu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİDEN BAŞLIYOR! 

Şimdi ise dizinin yenilenen kadrosu ile dijital platformlarda ekrana dönmesi bekleniyor. Dizinin başrolünde ise Oktay Kaynarca yerine İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren Ozan Akbaba yer alacak. Zaten İlyas Çakırbeyli son dönemlerde Hızır Çakırbeyli’den daha popüler bir karakter haline gelmişti.

Yapımcılar Hızır ve Alparslan karakterlerini ise öldürmek yerine yurt dışına gönderecekler. Böylece bu karakterlerin dizinin ilerleyen bölümlerinde kadroya dahil edilmesi mümkün olacak.

Dizinin ana kadrosu büyük oranda korunacak. Sadece şu anda farklı dizilerde boy gösteren isimler kadroya dahil edilmeyecek. Dizinin çekimlerinin Şubat ayı gibi başlayacağı da sızdırılan bilgiler arasında. Diğer tüm detaylar için de videoyu izleyebilirsiniz.