Şanlıurfa'daki fenomenler de yakın takibe alınacak mı?

Dilan Polat ve Engin Polat olayında kara para olayının gündeme gelmesinin ardından gözler fenomenlere ve kazandıkları paraya çevrildi. MASAK son olarak Selin Ciğerci'yi de incelemeye aldı. Şanlıurfa’daki fenomenler de yakın takibe alınacak mı?

Şanlıurfa'daki fenomenler de yakın takibe alınacak mı?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Saçını dolardan buket yapması, Türk kahvesini altın tozuyla içmesi ve günde 750 bin liralık alışveriş yaptığını açıklamasıyla tüm gözleri üzerinde toplayan Dilan Polat, hakkında çıkan iddialarla Türkiye'yi salladı.

Aynı zamanda güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında MASAK inceleme başlattı. Polat çiftine kara para aklama ve vergi kaçakçılığı soruşturması başlatıldı. Çiftin tüm mal varlıklarına el koyulurken diğer sosyal medya fenomenleri de incelemeye alındı.

SELİN CİĞERCİ'YE İNCELEME

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin MASAK tarafından incelemeye alınmasının ardından, sosyal medya fenomenlerinin de incelemeye alındığı ortaya çıktı. MASAK, son olarak Selin Ciğerci'yi incelemeye aldı. 

Karar sonrası Selin Ciğerci ağlayarak şunları söyledi: 

“Baksınlar. Hemen sonuçlansın. Kim suçluysa girsin hapse çeksin cezasını. Çok uzadı. 5 yıl içinde 40 milyon TL'den fazla vergi ödedim. Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı'na koyun, ben orada kendimi asarım. Benim annem ve babam böyle şeylere dayanamaz. Eğer ki kara para aklamada benim adım varsa bu işe bakan kimse bana müebbet hapis cezası verin derim.”

ŞANLIURFA’DAKİ FENOMENLER DE TAKİBE ALINACAK MI?

Çok sayıda fenomenin bulunduğu Şanlıurfa'nın da denetim için seçilen pilot bölgenin ardından yakın markaja alınacağı öğrenildi. 

Geçtiğimiz gün kentte en ünlü olan fenomenlerden Fatma Demir'in (Melek Azad) yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemede aylık gelirinin 100 bin olduğunu ifadesinde söylediği ortaya çıktı. 

Öncelikle Demir'in verdiği ifadesindeki rakamın ve vergisini verip vermediğinin araştırılacağı öğrenildi. 

Influencer, YouTuber, fenomen vb. adlarla tanımlanan kişilerle ilgili vergi düzenlemesi geçen yıl yapılmıştı. Bu kişilerin kazandıkları paralardan kesinti yapılıyor. Bunun dışında başka bir vergi verip vermedikleri bilinmiyor. 

Şanlıurfa'daki fenomenler de yakın takibe alınacak mı?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.