Urfa Vekili Emin Önen girişimci kadınlara rehber oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından girişimci kadınlara özel düzenlenen fuarda 'E-Ticaret/ İthalat ve İhracat' konulu panele katılımcı olarak katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM APA Komisyon Başkanı Abdülkadir Emin aktardığı bilgilerle kadınlara rehber oldu.

Urfa Vekili Emin Önen girişimci kadınlara rehber oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- AK Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM Asya Parlamenter Asamblesi (APA) Komisyon Başkanı Abdülkadir Emin Önen, kadın girişimcilerle bir araya gelerek 'E-Ticaret/ İthalat ve İhracat' konulu panelinde konuşmacı olarak kadınlara seslendi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen Girişimci ve Üreten Kadınlar Fuarı ‘nda etkinlikler kapsamında ‘E-Ticaret/ İthalat ve İhracat Paneli’ de düzenlendi. Panele ev sahibi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile çok sayıda kadın girişimci katıldı. Panelde konuşma yapan isim ise Vekil Önen oldu. 

VEKİL ÖNEN: E TİCARETTE YENİLİK VE YATIRIMLARA AÇIK OLMALIYIZ

Konuşmasında kadın girişimcilerin kendisi açısından cesur insanlar olduğunu belirten Vekil Önen, üreten ihracata katkı sunan kadınlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.  Vekil Önen, yaptığı sunumda da e ticaret, ithalat ve ihracat hakkında detaylı bilgiler verdi. Özellikle ticaret sektöründe e ticaretin payının her geçen gün artığını aktaran Önen, girişimcilerin bu alandaki yeniliklere ve yatırımlara açık olması gerektiğini ifade etti.

Sunum sonrası soru cevap kısmına geçilirken, girişimci kadınlar edindiklerini bilgilerin kendileri için yol gösterici olacağını ifade etti. Hatıra fotoğrafı ile son bulan panelin ardından Vekil Önen beraberinde Başkan Beyazgül ile fuar alanında yer alan stantları ziyaret etti.

BİHA

Urfa Vekili Emin Önen girişimci kadınlara rehber oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.