Kayıp para öyle bir adamın eline geçti ki! Hem de bir yıllık kiraydı

Şanlıurfa’da bir adam Cuma namazı çıkışı içi para dolu bir cüzdan bulduktan sonra mahallede yardımseverliğiyle bilinen Sabri Fırat’a teslim etti. Fırat, çevresine soruşturduktan sonra paranın ve cüzdanın sahibini buldu. Kaybolan paranın bir yıllık kira parası olduğu ortaya çıktı.

Kayıp para öyle bir adamın eline geçti ki! Hem de bir yıllık kiraydı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da bir vatandaş Cuma namazı çıkışı cami yakınlarında içi para dolu bir cüzdan bulduktan sonra mahallede yardımsever ve dürüstlüğüyle bilinen Sabri Fırat’a teslim etti. 

Cüzdanı ve parayı aldıktan sonra sosyal medya hesaplarından miktarını belirmeden, yüklü miktarda para bulduğuna dair paylaşımda bulunan Fırat, aynı zamanda mahallede bulunan eş, dost ve esnafa haber verdi. 

Kısa süre içinde yaşlı bir adam paranın bulunduğunu öğrenince Fırat’ın yanına gelip paranın kendisine ait olduğunu belirterek paranın miktarını söyledi. Paranın yaşlı adama ait olduğu anlaşılınca kendisine teslim edildi. 

Yaşlı adam, paranın bir yıllık kirası olduğunu ifade ederek parayı oğlundan aldığını ve Cuma namazı saatine denk geldiği için önce Cuma namazını kılıp sonra kirayı vermek düşüncesiyle cebine koyduktan soran kaybettiğini belirtti. 

Kayıp para öyle bir adamın eline geçti ki! Hem de bir yıllık kiraydı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.