Köy yolları çamurdan ve tozdan kurtarılıyor

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde çalışmalarına devam eden ekipler, ilçenin dört bir yanındaki hizmet atağını sürdürüyor. Köy içi yollarda asfalt serim çalışmalarına başlayan ekipler, Harran Belediyesi’nin öz kaynaklarını ilçe halkıyla buluştururken, Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; hizmetin en iyisini Harranlı hemşerilerine ulaştırmaya kararlı olduklarını belirtti.

Köy yolları çamurdan ve tozdan kurtarılıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde halkın taleplerine yanıt veren hizmetler birer birer vatandaşlara ulaşıyor. İlçede kök salmış sorunlar çözüm bulurken çalışmalar vatandaşların da takdirini topluyor. Mahalle içi yollarda asfalt çalışmalarını sürdüren ekipler, çalışmalarına başladıkları kırsal Özlüce Mahallesinde yoğun mesai harcıyor.

Kısa sürede değişimin gözle görüldüğü Harran’da hayatın her alanında çalışmalar devam ederken, vatandaşların yazın toz, kışın ise çamur kaynaklı sorun yaşamamaları için kırsal mahallelerde köy içi yollarda asfalt serim çalışmalarının da startını veren Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, asfalt sezonunun hayırlı uğurlu olmasını dileyerek Harran Belediyesi’nin öz kaynaklarının Harranlı hemşerilerine hizmet olarak seferber edildiğine dikkat çekti. 

Başkan Özyavuz, “Bugün Özlüce Mahallemizdeyiz. Bildiğiniz gibi Harran Belediyesinin öz kaynaklarıyla Özlüce mahallemizin mahalle içi asfalt serim çalışmalarına başladık. Cenab-ı Allah’ın izniyle birkaç gün içerisinde Özlüce mahallemizin her bir metre karesini asfalt ile buluşturmuş olacağız. Özlüce Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.” dedi.

Diğer yandan hummalı çalışmalarını sürdüren ekiplerin belirlenen program dâhilinde köy içi yollarda asfalt serim çalışmalarına son sürat devam ettikleri bildirildi.

Köy yolları çamurdan ve tozdan kurtarılıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.