Şanlıurfa'dan ABD üssünü kuşatmak için yola çıkılıyor

İHH İnsani Yardım Vakfı, Filistinlilere yönelik her işlemde önce siyonizmin, sonrasında da İncirlik üssünün parmağı olduğunu gördüklerini belirterek, İncirlik üssünün kapatılması için konvoyla yola çıkacak. İHH Şanlıurfa Şubesi de eyleme çok sayıda araçla katılacak.

Şanlıurfa'dan ABD üssünü kuşatmak için yola çıkılıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, "Tüm Türkiye'den Araçlarımızla İncirlik Üssü'ne Gidiyoruz" sloganıyla ülke genelinde bir eylem başlatıyor. 

İsrail katliamına maruz kalan Filistinlilere yönelik her işlemde önce siyonizmin, sonrasında da İncirlik Üssü’nün parmağı olduğunu gördüklerini belirten İHH temsilcileri, İncirlik üssünün kapatılması için Türkiye'nin dört bir yanından araçlarla buraya gidecek. 

Eyleme İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Şubesi destek verecek. 

İncirlik ABD Üssü / Adana

CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK YÜRÜYÜŞE KATILMA ÇAĞRISI

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, imkânı olan herkesi bu yürüyüşe katılmaya, imkân bulamayanların maddi destek vermeye ve vicdan sahibi tüm insanları da işgal rejimine karşı durmaya davet etti.

Yıldırım, “Biz, İncirlik Üssü'ne yüzbinlerce insan ile yürüyeceğiz. Türkiye halkı, ayağa kalkın ve binlerce insan olarak yola çıkın. Evlerinizde durmayın, yatmayın, uyumayın. Çocuklar ölüyor. Bu çocukların ölümüne sessiz kalırsanız bizim çocuklarımıza da aynısı yapılacak… İncirlik Üssü'ne yürüyeceğiz. Türkiye'nin her tarafından, ilçesinden, mahallesinden arabanızla, otobüsler tutarak, gelemiyorsanız otobüs parası verip insanları göndererek destek verin, İncirlik Üssü'nün etrafını kuşatalım” dedi. 

 

Şanlıurfa'dan ABD üssünü kuşatmak için yola çıkılıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.