Akşener’den yerel seçim mesajı: Milletten başka kimseye boyun eğmeyiz

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "Demokrasi çağrısı yapıyoruz. Gelin her parti, seçimlere ayrı girsin milletimize seçenek sunalım diyoruz, kürsülerden hakaret ediyorlar. Türkiye'nin geleceği diyoruz, 'Belediyeler bize lazım, sakın ha' diyorlar." dedi.

Akşener’den yerel seçim mesajı:  Milletten başka kimseye boyun eğmeyiz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda mart ayında yapılacak yerel seçimlere ilişkin konuştu. 

"MİLLETTEN BAŞKA KİMSEYE BOYUN EĞMEYİZ"

“Aşırı uçlar, tehlikeli oluşumlar ittifak siyasetini esir alarak hakimiyet kurmaya çalışıyorlar” diyen Meral Akşener, İYİ Parti olarak hür ve makul bir anlayışı Türk siyasetinde yeniden egemen kılma mücadelesi verdiklerini kaydetti. Akşener, “Milletin tercihlerini yok sayan dayatmalara karşı çıkıyoruz. Demokrasi çağrısı yapıyoruz, her parti seçimlere ayrı girsin, milletimize seçenek sunalım diyoruz, kürsülerden hakaretler diyorlar” dedi.  

Yeni bir siyaset anlayışını savunduklarını belirten Akşener, şunları söyledi:

"Demokrasi çağrısı yapıyoruz. Gelin her parti, seçimlere ayrı girsin milletimize seçenek sunalım diyoruz, kürsülerden hakaret ediyorlar. Türkiye'nin geleceği diyoruz, 'Belediyeler bize lazım, sakın ha' diyorlar. Memleketin güvenliği, huzuru diyoruz, iktidara yanlamakla suçluyorlar. Yeni bir siyaset anlayışını savunuyoruz, çift taraftan yandaş medyaları üzerinden parmak sallıyorlar. Bizlerden kendilerine göre, kendileri için ve sadece kendilerine yarayan bir sistemin parçası olmamızı istiyorlar. Bunun için de aba altından sopa göstererek, bizi yıldırabileceklerini zannediyorlar. Yalanla, iftirayla, dedikoduyla, bizi bastırabileceklerini sanıyorlar. Duvarlarla, engellerle, tuzaklarla, bizi durdurabileceklerini sanıyorlar. Her fırsatta bizi gömmeye çalışıyorlar ama tohum olduğumuzu, hala öğrenemediler".

Akşener’den yerel seçim mesajı: Milletten başka kimseye boyun eğmeyiz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.