Tarih ve saat netleşti! Urfa’dan ABD üssüne gidecekler

İHH İnsani Yardım Vakfı, Filistinlilere yönelik her işlemde önce siyonizmin, sonrasında da İncirlik üssünün parmağı olduğunu gördüklerini belirterek, İncirlik üssünün kapatılması için konvoyla yola çıkacak. Eyleme destek verecek olan İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Şubesi’nin organize edeceği konvoyun İncirlik üssüne gideceği tarih ve saat de netleşti

Tarih ve saat netleşti!  Urfa’dan ABD üssüne gidecekler

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, "Tüm Türkiye'den Araçlarımızla İncirlik Üssü'ne Gidiyoruz" sloganıyla ülke genelinde bir eylem başlatıyor. 

Eyleme destek verecek olan İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Şubesi’nin organize edeceği konvoyun İncirlik üssüne gideceği tarih ve saat de belli oldu.

İHH Şanlıurfa İl Temsilcisi Behçet Atila detayları sosyal medya hesabından paylaştı.

Atila paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Filistin’in özgürlüğü için tüm Türkiye’den ve Şanlıurfa’dan İncirlik Üssü’ne araçlarımızla yola çıkıyoruz. Ş.Urfa İHH olarak organize edeceğimiz FİLİSTİN ARAÇ KONVOYU’muz; 5 Kasım 2023 Pazar günü Saat: 06.30’da K.köprü Buluntu Hoca Bulv. Bağ Restaurant kavş.dan hareket edecektir.”

 

Filistin’in özgürlüğü için tüm Türkiye’den ve Şanlıurfa’dan İncirlik Üssü’ne araçlarımızla yola çıkıyoruz. Ş.Urfa İHH olarak organize edeceğimiz FİLİSTİN ARAÇ KONVOYU’muz; 5 Kasım 2023 Pazar günü Saat: 06.30’da K.köprü Buluntu Hoca Bulv. Bağ Restaurant kavş.dan hareket edecektir. pic.twitter.com/4EV40Tk2md

— Behçet Atila (@BehcetAtila1) November 1, 2023

Tarih ve saat netleşti! Urfa’dan ABD üssüne gidecekler

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.