Antalya kültür yolu festivali başlıyor, Şahika Ercümen Yerebatan Sarnıcı'nda dalış yaptı

Kültür ve sanat dünyasında önemli gelişmeler yaşandı. Antalya Kültür Yolu Festivali başlıyor, Şahika Ercümen Yerebatan Sarnıcı'nda dalış yaptı.

Antalya kültür yolu festivali başlıyor, Şahika Ercümen Yerebatan Sarnıcı'nda dalış yaptı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya Kültür Yolu Festivali Başlıyor

Antalya Kültür Yolu Festivali, 4 Kasım'da başlayacak ve 10 Kasım'a kadar devam edecek. Festival kapsamında, Antalya'nın tarihi ve kültürel mekanlarında konserler, tiyatro oyunları, sergiler ve diğer etkinlikler düzenlenecek.

Festivalin açılışı, 4 Kasım akşamı Antalya Kaleiçi'nde yapılacak olan bir konserle yapılacak. Konserde, Türkiye'nin önde gelen sanatçılarından bazıları sahne alacak.

Festivalin diğer etkinlikleri arasında, 5 Kasım'da Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin "Giselle" balesinin sahnelenmesi, 6 Kasım'da Antalya Devlet Tiyatrosu'nun "Koca Oğlum Dev Gibi" oyununun sahnelenmesi ve 7 Kasım'da Antalya Kültür Sanat Vakfı'nın "Antalya'nın Kültür Mirası" sergisi yer alıyor.

Şahika Ercümen Yerebatan Sarnıcı'nda Dalış Yaptı

Dünyaca ünlü serbest dalışçı Şahika Ercümen, 4 Kasım günü Yerebatan Sarnıcı'nda dalış yaptı. Ercümen, 38 metre derinliğe dalarak, Yerebatan Sarnıcı'nın en derin noktasına ulaştı.

Ercümen, dalışın ardından yaptığı açıklamada, "Yerebatan Sarnıcı, dünyanın en etkileyici yerlerinden biri. Burada dalış yapmak, benim için büyük bir mutluluktu" dedi.

Diğer Gelişmeler

Kültür ve sanat dünyasında bu hafta yaşanan diğer önemli gelişmelerden bazıları şunlardır:

  • İstanbul Modern, "Müzede Bir Gece" etkinliğini düzenledi. Etkinlikte, İstanbul Modern'in koleksiyonundan seçilen eserler, gece boyunca ziyaretçilere açık kaldı.
  • Ankara Devlet Tiyatrosu, "Bir Çift Ayakkabının Hikayesi" oyununu sahneledi. Oyun, bir çift ayakkabının etrafında gelişen insani ilişkileri konu alıyor.
  • İstanbul Filarmoni Orkestrası, "Mozart'ın 250. Doğum Yıldönümü" konserini verdi. Konserde, Mozart'ın en sevilen eserlerinden bazıları seslendirildi.
Antalya kültür yolu festivali başlıyor, Şahika Ercümen Yerebatan Sarnıcı'nda dalış yaptı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.