Başkan Baydilli'den Şazeli Ali Dede'nin kabrine ziyaret

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü'nün manevi sahibi Şazeli Ali Dede'nin Balıklıgöl platosundaki kabrini ziyaret ederken, yarın düzenlenecek olan Ali Dede hayratına tüm vatandaşları davet etti.

Başkan Baydilli'den Şazeli Ali Dede'nin kabrine ziyaret

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Karaköprü’nün manevi sahibi Şazeli Ali Dede'nin kabrini ziyaret etti. Balıklıgöl platosunda bulunan Şazeli Ali Dede'nin kabri başında dua eden Başkan Baydilli, Karaköprü Belediyesi tarafından yarın düzenlenecek olan geleneksel Ali Dede Hayratına tüm vatandaşları davet etti.

Kabir ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Başkan Baydilli, Şazeli Ali Dede'nin kabrini ziyaret ederek dua ettiklerini, Karaköprü'nün manevi sahibini yad ettiklerini ifade etti.

Başkan Baydilli, "IV. Murad'ın Bağdat Seferine giderken hayır duasını aldığı dönemin alimlerinden Şazeli Ali Dede için yapacağımız geleneksel hayrat programımızdan önce Ali Dede'nin kabrini ziyaret edip dua ettik. Karaköprü'nün manevi sahibi olan Ali Dede için ilçemizde her yıl geleneksel olarak hayrat yapılıp yemekler dağıtılıyor, ikramlarda bulunuluyor. Bu yıl da Karaköprü Belediyesi olarak geleneksel hayrat programımızı yarın gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı yarınki hayrat programımıza bekliyoruz, birlik ve beraberlik soframızda buluşmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesinin düzenleyeceği geleneksel Ali Dede Hayratı programı yarın (5 Kasım Pazar) saat 10.30'da Karaköprü Belediyesi bahçesinde gerçekleşecek.

Başkan Baydilli'den Şazeli Ali Dede'nin kabrine ziyaret

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.