4 Kasım Türkiye hava durumu

4 Kasım 2023 tarihinde Türkiye'nin büyük bir bölümünde parçalı bulutlu ve rüzgarlı hava bekleniyor. Hava sıcaklıkları, mevsim normallerinin altında seyredecek.

5

İstanbul

İstanbul'da 4 Kasım günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 16, en düşük sıcaklık ise 10 derece olacak. Rüzgar, kuzeyden 20-25 km/sa hızında esecek.

Ankara

Ankara'da 4 Kasım günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 14, en düşük sıcaklık ise 7 derece olacak. Rüzgar, kuzeyden 20-25 km/sa hızında esecek.

İzmir

İzmir'de 4 Kasım günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 18, en düşük sıcaklık ise 12 derece olacak. Rüzgar, kuzeyden 20-25 km/sa hızında esecek.

Diğer Şehirler

Türkiye'nin diğer şehirlerinde de 4 Kasım günü parçalı bulutlu ve rüzgarlı hava bekleniyor. Hava sıcaklıkları, mevsim normallerinin altında seyredecek.

Hava Durumu Tahminleri

İstanbul: Parçalı bulutlu, en yüksek 16, en düşük 10 dereceAnkara: Parçalı bulutlu, en yüksek 14, en düşük 7 dereceİzmir: Parçalı bulutlu, en yüksek 18, en düşük 12 dereceAdana: Parçalı bulutlu, en yüksek 22, en düşük 15 dereceAntalya: Parçalı bulutlu, en yüksek 24, en düşük 18 dereceBursa: Parçalı bulutlu, en yüksek 15, en düşük 10 dereceEskişehir: Parçalı bulutlu, en yüksek 13, en düşük 7 dereceErzurum: Parçalı bulutlu, en yüksek 10, en düşük 2 dereceİzmir: Parçalı bulutlu, en yüksek 18, en düşük 12 derece

Uyarılar

Karayolları Genel Müdürlüğü, sürücüleri yağışlı hava koşullarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü, rüzgarın, bazı bölgelerde fırtına şeklinde esmesi nedeniyle çatı uçması, ağaç devrilmesi, ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.