Şanlıurfa uluslararası su sporlarının merkezi oluyor

Bozova’da Bölgenin ve Türkiye’nin en büyük su sporlarının yapılacağı ve Bozova ilçesini cazibe merkezi yapma adına Kanocular için yapılan su sporları merkez binasının yapımında sona gelindi.

Şanlıurfa uluslararası su sporlarının merkezi oluyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye ve Avrupa’da adından söz ettiren Kanocuların daha rahat bir ortamda yarışmalara hazırlanmaları için kendilerine tahsis edeceği ve su sporlarının yapılacağı su sporları merkezi çalışmalarında sona yaklaşıldığı görüldü. 

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘İnşaatında sona doğru yaklaştığımız "Su Sporları Merkezi" ile artık kano sporcularımız daha iyi şartlarda milli müsabakalara hazırlanmış olacak. Uluslararası tüm şartlara uygun olarak planlanan bu tesis müsabakalara da ev sahipliği yapacak. Şimdiden ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun.

BOZOVA SU SPORLARIN MERKEZİ OLUYOR 

Bozova her alanda hak ettiği hizmetleri alma adına Bozova ve Şanlıurfa’yı kano sporlarında temsil eden kanocular için merkez yaptırıyor. İnşaatı bitme aşamasına gelen merkezin hizmete girmesi ile birlikte tüm kanoculara ev sahipliği yapacak. Su sporları merkezinin faaliyete girmesi ile birlikte Bozova su sporları merkezi haline geleceği öğrenildi. 

BOZOVA'DA SPORA VE SPORCULARA TAM DESTEK 

Bozova ve Şanlıurfa’yı kano sporlarında temsil eden sporcuların daha rahat ortamda müsabakalara hazırlanmaları için kendilerine su sporları merkezini yapılıyor. Kısa süre önce inşasına başlanan ve bitme aşamasına gelinen su sporları merkezini kano sporcularına armağan edilecek. Kano sporları ile ilgili bir açıklamada bulunan Başkan Aksoy, ‘ İlçemizi gururla temsil eden ve bizleri gururlandıran kano sporcularımıza verdiğimiz sözümüzü yerine getiriyoruz. Sporcularımız bu tesislerde daha iyi bir şekilde müsabakalara hazırlanacak. Kano sporun yanı sıra yine ilçemizi tüm spor dallarında temsil eden sporcularımıza desteklerimiz devam etmektedir. Su sporları merkezimiz ilçemize ve tüm kano sporcularımıza hayırlı olsun’ dedi. 

KANO SPORCULARI MEMNUN

Sporcular, daha rahat bir ortamda çalışmalarını yürütebilecekleri su sporları merkezinin kendilerine tahsis edilecek olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Sporcular, “Bizler de başta ilçemiz olmak üzere ilimizi kano sporlarında en iyi şekilde temsil etmek ve düzenlenecek tüm müsabakalarda en iyi dereceler elde ederek şampiyonluklarımızı, madalyalarımızı ve kupalarımızı kendisine hediye edeceğiz” dediler.

Şanlıurfa uluslararası su sporlarının merkezi oluyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.