Şanlıurfalı gazetecinin öldüğü kazada karar çıktı: 16 kişinin canına karşılık 16 yıl hapis

Gaziantep'te kaza yapan araca müdahale edenlere yolcu otobüsünün çarpması sonucu 16 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin davada çıkan kararın gerekçesi açıklandı. 16 yıl 8 ay hapis cezasına çaptırılan otobüs şoförün, seyir güvenliğini tehlikeye sokacak davranışlarda bulunduğu belirtildi. Kazada hayatını kaybeden muhabirlerden Muhammed Abdulkadir Esen, bir dönem Ajans Urfa’da da çalışmıştı.

Şanlıurfalı gazetecinin öldüğü kazada karar çıktı: 16 kişinin canına karşılık 16 yıl hapis

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te geçen yıl 20 Ağustos’ta, kaza yapan araçtaki yaralıyı ambulansa taşıyanlara, arkadan gelen otobüsün çarpması sonucu meydana gelen ve 16 kişinin öldüğü feci kazada çıkan kararın gerekçesi açıklandı.

Bir dönem Ajans Urfa’da da çalışan İHA muhabirleri Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver ile birlikte 3’ü itfaiye eri, 3’ü sağlık personeli olmak üzere toplam 16 kişinin ölümüyle sonuçlanan feci kazanın karar duruşması Nizip Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmüştü.

Mahkeme heyeti, “tek kusurlu ben değilim” diyen otobüs şoförü Abdulkadir Memiş’i 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırmıştı. "Bilinçli Taksirle Birden Fazla Kişinin Ölümüne ve Yaralanmasına Sebebiyet Vermek" suçundan ceza alan şoför için gerekçe açıklandı. Gerekçesinde sanığın, seyir güvenliğini tehlikeye sokacak davranışlarda bulunduğu belirtildi.

Şanlıurfalı gazetecinin öldüğü kazada karar çıktı: 16 kişinin canına karşılık 16 yıl hapis

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.