Viranşehir’de muhtarın DEDAŞ isyanı: Beddualarımız sizinle

Viranşehir’de kırsal Kurtulmuş Mahallesi Sulutepe Muhtarı Eyyüp Yardımcı, günde 12 saati bulan elektrik kesintileri nedeniyle DEDAŞ’a adeta isyan etti. Borcu olmayan evlerin elektriğini kesmenin zulüm olduğunu belirten Yardımcı, “Beddualarımız sizinle ey DEDAŞ” dedi.

Viranşehir’de muhtarın DEDAŞ isyanı: Beddualarımız sizinle

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da elektrik kesintileriyle ilgili şikayetlerin sonu gelmiyor.

Son olarak Viranşehir ilçesine bağlı kırsal Kurtulmuş Mahallesi Sulutepe mezrası elektrik kesintilerinden günlük hayatlarını sürdüremez hale geldi. 

Mahalle muhtarı Eyyüp Yardımcı, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş’nin (DEDAŞ) köyde borcu olmayan hanelerin bile elektriğini kestiğini ileri sürerek, dağıtım şirketine tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Eyyüp Yardımcı, şunları ifade etti:

“Kırsal mahallelerde günde 12 saat elektrik kesintisi oluyor, nedeni ise kuyu borçlarıymış. Tabii ki bunlar hikaye, kuyular zaten çalışmıyor, amaç milleti karanlığa mahkum etmektir. Örnek benim mahallemde üç beş kişinin borcu var ise 250 hanenin elektriğini kesmek ne vicdana ne de ahlaka sığar.”

Şanlıurfa’daki siyasetçilerin elektrik kesintileriyle ilgili şikayetlere sessiz kaldığını belirten Yardımcı, “Yazıktır, günahtır, vebali ağır. Hastası var, yaşlısı, diyalize bağlı olan hastalar var. Bu insanların günahı ne? Borcu olmayan evlerin elektriğinin kesilmesi zulümdür biliniz, haksızlıktır inanın. Beddualarımız sizinledir ey DEDAŞ” diye tepkisini dile getirdi.

Muhtar Yardımcı, elektrik kesintileri sorunun bir an önce giderilmesini talep etti. 

Viranşehir’de muhtarın DEDAŞ isyanı: Beddualarımız sizinle

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.