Muhalefet partisiyle ilgili flaş iddia! Dağılma sürecine mi girdi?

Gazeteci Fatih Altaylı, muhalefet partilerinden İYİ Parti’nin dağılma sürecine girdiğini ileri sürerek, “Belli ki, İYİ Parti’de yerel seçimi AK Parti’ye hediye etmek isteyenlerle, istemeyenler arasında bir savaş var” görüşünü ifade etti.

Muhalefet partisiyle ilgili flaş iddia! Dağılma sürecine mi girdi?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Fatih Altaylı, siyasi partilerin yerel seçim hazırlıklarını hızlandırdığı bir dönemde İYİ Parti ile ilgili ilginç bir iddiada bulundu. 

Parti içindeki tartışmaların odağında oturan ve partinin parçalanma sürecinin sorumlusu olarak gösterilen Sedat Aksakallı’nın kendisini tehdit ettiğini söyleyen partinin eski Ankara İl Başkanı ve yine eski genel sekreter yardımcısı Uğurhan Tiryaki, Altaylı’ya şu açıklamalarda bulundu:

“Fatih Bey, siz adımı vermediniz ama bahsi geçen il başkanı benim. Sedat Aksakallı’ın tehdit ettiği il başkanı benden başkası değil. Kendisi beni arayarak bazı milletvekillerinin ofisime gelmesinden genel başkanın rahatsızlık duyduğunu, bu yüzden partiden hemen istifa etmemin genel başkan tarafından istendiğini söyledi ve istifa etmemem halinde bunun sonuçlarına katlanmam gerektiğini üzerine basa basa belirterek beni tehdit etti.

“Suç dedikleri birkaç partilinin bir araya gelmesi. Uğur Poyraz, Ümit Dikbayır gibi bu partinin temel direği diyebileceğimiz abilerimin iş yerime çay kahve içmeye gelmesinin partiye ne zararı var? 32 yaşında bir eski il başkanından mı korkuyorlar? Şimdi Bahadır Erdem’in istifası ile ben GİK üyesi olmaya hak kazandım. Ne olacak şimdi!”

“Benim gördüğüm ise şu: İYİ Parti’de yerel seçimlerde en azından bazı illerde işbirliği yapılmasından yana olanlara yönelik bir yıldırma politikası var” diyen Altaylı, “Belli ki, İYİ Parti’de yerel seçimi AK Parti’ye hediye etmek isteyenlerle, istemeyenler arasında bir savaş var. Ve galiba AK Parti yanlıları şimdilik de olsa önde” diye yazdı.

Muhalefet partisiyle ilgili flaş iddia! Dağılma sürecine mi girdi?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.