Astsubay olmak isteyenler için TSK'dan müjde

TSK, en az 60 KPSS puanına sahip adayları kapsayan astsubay alımı yapacak. Kara, Deniz, ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları bünyesinde görevlendirilecek adaylar için ön başvurular Milli Savunma Bakanlığı personel temini adresi üzerinden başladı. Detaylı başvuru şartları ve diğer önemli bilgiler, adaylara başvuru kılavuzu ile ulaştırıldı. İşte 2023 Astsubay alımı başvuru ekranı.

Astsubay olmak isteyenler için TSK'dan müjde

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), en az 60 KPSS puanına sahip adayları kapsayan 2 bin 248 astsubay alımı gerçekleştirecek. Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları bünyesinde görevlendirilecek adaylar için ön başvurular Milli Savunma Bakanlığı personel temini adresi üzerinden başladı. Detaylı başvuru şartları ve diğer önemli bilgiler, adaylara başvuru kılavuzu ile ulaştırıldı. İşte 2023 Astsubay alımı başvuru ekranı.

TSK, 2023 yılında Dış Kaynaktan Muvazzaf Astsubay alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları bünyesindeki kontenjanlara yerleştirilecek astsubay adaylarından en az 60 KPSS puanı şartı aranacak. TSK, erken başvuruları online olarak kabul etmeye başladı ve toplamda 2 bin 248 astsubayın yeni görevine başlaması planlanıyor. İşte TSK Astsubay alımı başvuru şartları ve merak edilen diğer detaylar.

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları bünyesinde istihdam edilecek astsubay alımı ön başvuruları 7 Kasım tarihinde başlayan başvurular 27 Kasım tarihine kadar devam edecek.

ASTSUBAY ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Astsubay alımı başvurusu personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet şifresi ile giriş yapılarak çevrim içi gerçekleştirilecek. Şahsen, postayla, dilekçe ile veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Astsubay olmak isteyenler için TSK'dan müjde

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.