Düğün salonlarında yasaklandı! Artık kullanılamayacak

Irak'ın Musul kentinde meydana gelen ve 115 kişinin yaşamını yitirdiği düğün salonundaki yangın faciasının ardından Türkiye’de de birçok kent genelinde düğün salonlarında yanıcı ve parlayıcı madde kullanımını yasakladı.

Düğün salonlarında yasaklandı! Artık kullanılamayacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Irak'ın Musul kentinde 26 Eylül günü “El Heysem” adlı düğün salonunda çıkan yangında 115 kişinin hayatını kaybetmesi ve 150’den fazla kişinin de yaralanması düğünlerdeki yanıcı ve parlayıcı madde kullanımının tehlikesini ortaya koymuştu. 

Bu facia sonrası Türkiye’de de şimdilik 22 şehirde düğün ve davet salonlarında yanıcı ve parlayıcı madde kullanımına yasak kararı alındı. 

Irak’ta yaşananlar sonrası, toplantı ve düğün salonu işletmeleriyle ilgili esnaf odası, düğün salonlarında, kapalı alanlarda kullanılan volkan ve kınalarda kullanılan köpüklerin kullanılmaması yönünde tavsiye kararı aldı. 

Düğünlerde artık yasaklamış ürünlerin muadilleriyle, canlı mum yerine elektronik mumlarla, volkan yerine de sis makineleriyle görsel şovlar oluşturuluyor.

Düğün salonu işletmecileri de kapalı salon ve iç mekanda kullanılan hava fişeklere kendilerinin de karşı olduğunu, yeni alınan kararları desteklediklerini belirtiyor. 

Düğün salonlarında yasaklandı! Artık kullanılamayacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.