Ne zaman vizyona girecek? Kolpaçino 4'te İbrahim Tatlıses sürprizi

Sevilen serinin dördüncü halkası olan Kolçapino 4 vizyon tarihi belli oldu. Senaryosunu ve yönetmenliğini Şafak Sezer’in üstlendiği ve oyuncu kadrosunda Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu gibi isimlerin yer aldığı Kolpaçino 4 filminin afişi yayınlandı. İlk 3 filmiyle büyük ses getiren yapım, dördüncü filmiyle yine aynı etkiyi yaratmayı hedefliyor. Peki, Kolpaçino 4 ne zaman vizyona girecek ve sinemalara gelecek?

Ne zaman vizyona girecek?  Kolpaçino 4'te İbrahim Tatlıses sürprizi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kolpaçino 4 filmi vizyon tarihi yaklaşıyor. Senaryosunu Şafak Sezer’in kaleme aldığı dev oyuncu kadrosuna sahip Kolpaçino 4 4'lük filminin afişi yayınlandı.

Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı Kolpaçino serisine bir yenisi daha ekleniyor. Kadrosunda İbrahim Tatlıses, Cengiz Kurtoğlu, Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç, Aşkım Kapışmak, Cem Kılıç, Sadi Celil Cengiz gibi isimlerin yer aldığı filmden afiş yayınlandı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, film ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Ben kaçırmayın derim sizlere, Tavsiyemdir Diyorum”

 Senaryosunu Şafak Sezer'in yazdığı film 12 Ocak'ta vizyona girecek. Filmin yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin oturuyor.

 

 

Ne zaman vizyona girecek? Kolpaçino 4'te İbrahim Tatlıses sürprizi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.