Yağışlı havanın etkisi altında olan Urfa’da okullar tatil edildi mi?

Şanlıurfa’da yarın okulların tatil olup olmayacağı, ara tatilin son gününü yaşayan yaklaşık 750 bin öğrencinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Ülke genelinin soğuk hava dalgasına girmesiyle bazı kentlerde okullar yarın için tatil edildi. Peki Şanlıurfa’da da okullar tatil edildi mi?

Yağışlı havanın etkisi altında olan Urfa’da okullar tatil edildi mi?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yarın okullar tatil mi? Sorusunun yanıtı, ara tatilin son gününde öğrenciler tarafından merakla araştırılıyor. 13-17 Kasım tarihleri arasında ilk ara tatil dönemini yaşayan öğrenciler, hafta sonuyla birlikte tam 9 gün tatil yaptı. Öğrenciler şimdi yurt genelinde meydana gelen olumsuz hava koşulları nedeniyle, "Yarın okul var mı, tatil mi? Ara tatil uzatılacak mı?" sorularına yanıt aramaya başladı. 

 

ŞİLE'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

İstanbul’da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile İlçesi’nde 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Bu karara paralel olarak, Şile İlçesi’ndeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım tarihinde idari izinli sayılacak.

 

ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kenti etkisi altına alan fırtına nedeniyle kentte eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi/özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarının tatil edildiği bildirildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de 20 Kasım 2023 günü idari izinli sayılacakları ifade edildi.

 

ŞANLIURFA’DA SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Şanlıurfa'da da dün geceden beri sağanak yağış etkili oluyor. Gün boyu devam eden yağış hayatı olumsuz etkiledi. AFAD, Şanlıurfa için 20 Kasım Pazartesi günü için de uyarıda bulundu. Şanlıurfa’da da sağanak yağış nedeniyle eğitime ara verilip verilmeyeceği henüz belli değil. 

Yağışlı havanın etkisi altında olan Urfa’da okullar tatil edildi mi?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.