Urfalı araç sahiplerine müjde: Artık o ücret iade edilecek!

Trabzon'da bir vatandaş, aracının muayenesini yaptırmak için gittiği araç muayene istasyonunda kendisinden tahsil edilen komisyon ücreti için açtığı davayı kazandı. Bu karar, Şanlıurfa başta olmak üzere tüm Türkiye'deki araç sahipleri için önemli bir gelişme.

Urfalı araç sahiplerine müjde: Artık o ücret iade edilecek!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyonlarca araç sahiplerini ilgilendiriyor. Araç muayene istasyonunda alınan o paranın mahkeme iade edilmesine karar verdi.

Trabzon’da bir vatandaş, aracının muayenesini yaptırmak için gittiği araç muayene istasyonunda kendisinden tahsil edilen komisyon ücreti için başlattığı hukuk mücadelesini kazandığını duyurdu.

Vatandaş Trabzon’da 2022 yılı aracının muayenesini yaptırmak için gittiği araç muayene istasyonunda banka kartıyla yaptığı ödemede kendisinden 12,41 TL’lik komisyon ücreti alınmasını Tüketici Mahkemesi''ne taşıdı. Mahkeme, vatandaşı haklı buldu ve 12,41 TL’lik komisyon ücretinin geri ödenmesine karar verdi.

URFA’DAKİ ARAÇ SAHİPLERİ İÇİN DE ÖNEMLİ KARAR

Bu karar, Şanlıurfa başta olmak üzere tüm Türkiye'deki araç sahipleri için önemli bir gelişme. Araç sahipleri, aracının muayenesini yaptırdıklarında banka kartıyla ödeme yaptıklarında, kendilerine tahsil edilen komisyon ücretini geri almak için dava açabilecekler.

Dava açmak isteyen araç sahipleri, Tüketici Mahkemesi'ne başvurarak, komisyon ücretinin iadesini talep edebilirler. Mahkeme, talebi haklı bulursa, komisyon ücretinin geri ödenmesine karar verecektir.

 

 

 

Urfalı araç sahiplerine müjde: Artık o ücret iade edilecek!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.