Bakanlığa bağlı kuruluşa 95 daimi işçi alınıyor! İşte başvuru şartları ve tarihi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alımı duyurusu yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kıyı Emniyetine ikinci kaptan, ikinci mühendis, deniz trafik operatörü, mühendis, avukat, büro personeli, gözcü-muhabereci, elektrik zabiti, tekniker, gemici ve yağcı ünvanlarında sürekli işçi alımı yapılacak. İşte başvuru süreci ve aranan şartlar…

Bakanlığa bağlı kuruluşa 95 daimi işçi alınıyor! İşte başvuru şartları ve tarihi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından 20 Kasım 2023 tarihinde resmi iş ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre 95 kamu personeli alımı yapılacak. Lise Ön lisans ve Lisans mezunları ilana başvurabilecek.

Beklenen ilanı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü yayımladı. Resmi iş ilanına göre 95 kamu personeli alımı yapılacak. Başvuru için lise, ön lisans ve lisans mezunları ilanı inceleyebilir.

İlanlarla ilgili detaylar şöyle:

8 İkinci Kaptan alımı için Üniversitelerin en az lisans düzeyinde eğitim veren denizcilikle ilgili fakültelerinin güverte, deniz ulaştırma işletme mühendisliği bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak. En az Uzakyol Birinci Zabiti yeterliliğine sahip olmak.

4 İkinci Mühendis alımı için Üniversitelerin en az lisans düzeyinde eğitim veren denizcilikle ilgili fakültelerinin makine, gemi makineleri işletme mühendisliği ile fakültelerin gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği, gemi inşaat mühendisliği, makine mühendisliği bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak. En az Uzakyol 2.Mühendis yeterliliğine sahip olmak.

15 Deniz Trafik Operatörü (İstanbul), 3 Deniz Trafik Operatörü (Mersin) alımı için İngilizce dil bilgisine yönelik ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az 60 puan alma, Denizcilik alanında lisans düzeyinde eğitim veren yükseköğretim kurumlarından birinden mezun olmak. En az Uzakyol Birinci Zabit yeterlilik belgesine sahip olmak ve en az bir yıl deniz hizmeti tecrübesine sahip olmak.

2 Mühendis Alımı Üniversitelerin Mekatronik Mühendisliği bölümünden lisans düzeyinde mezun olmak. Elektronik kart tasarımı ve üretimi konusunda tecrübeli, Gömülü yazılım kullanıcı ve test ara yüzleri geliştirmiş, Devre tasarım. C/C++ programlama konusunda deneyim sahibi, Mekatronik Mühendisliği alanında en az 1 yıl tecrübesi olduğunu belgelemek. Geçerliliği devam eden B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.

4 Mühendis Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği bölümünden lisans düzeyinde mezun olmak. VMware vSphere ESXi, Windows Hyper-V Sanallaştırma Platformu yönetiminde deneyim sahibi, Veritabanları yönetimi (MsSQL, MySQL, MongoDb, Oracle vb.) konusunda en az 1 yıl deneyim sahibi, Alanında en az 1 yıl iş tecrübesi olduğunu belgelemek. Geçerliliği devam eden B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.

2 Avukat alımı için Hukuk Fakültesi mezunu olmak, Avukatlık ruhsatına sahip olmak. ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’ndan (YDS) (İngilizce) en az (D) düzeyinde puan almak.

2 Büro Personeli (Memur) Meslek yüksekokulu Adalet bölümünden ön lisans düzeyinde mezun olmak. Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek. MS Office programlarını bilmek. İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.

2 Büro Personeli (Memur) alımı için Meslek yüksekokulu Deniz Ulaştırma İşletme Bölümü, Deniz ve Liman İşletmeciliği, Denizcilik, Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi, Elektronik ve Haberleşme, Elektronik ve Haberleşme Teknikleri, Haberleşme, Haberleşme Teknolojisi, Güverte bölümlerinden birinden ön lisans düzeyinde mezun olmak. Denizcilik İngilizcesine hakim olmak, Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek. Ms Office programlarını bilmek. İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.

5 Gözcü Muhabereci alımı için Ön lisans mezunu olmak, GMDSS Genel Telsiz Operatörü (GOC), GMDSS Birinci Sınıf Telsiz Elektronik Zabiti (REO), GMDSS İkinci Sınıf Telsiz Elektronik, Zabiti (REO) yeterlik belgelerinden birine sahip olmak. Asgari ( 2 ) yıl deniz hizmeti bulunmak ve bunu belgelemek. Konusu ile ilgili mevzuatlara hakim olmak. Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek. Ms Office programlarını bilmek, İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.

3 Elektrik Zabiti alımı için Meslek Yüksekokulu Elektrik, Elektronik, Mekatronik, Kontrol ve Otomasyon, Endüstriyel Kontrol, Otomasyon Sistemleri, Gemi Elektroniği ve Haberleşme ve Gemi Otomasyonu bölümlerinden birinden ön lisans düzeyinde mezun olmak. Elektro-teknik zabiti veya Elektrik zabiti yeterliği ile asgari 5 yıl Elektrik hizmeti tecrübesine sahip olmak (bu hizmetlerin en az 3 yılı deniz hizmeti olması kaydıyla) ve bunu belgelemek. İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.

2 Tekniker Alımı için Üniversitelerin Bilişim Güvenliği Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojisi, Web Tasarımı ve Kodlama, Bilgisayar Programcılığı, İnternet ve Ağ Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama, İnternet ve Ağ Teknolojileri, Bilgisayar Programcılığı ve Teknikerliği, Bilgisayar Teknikerliği ve Programlama, Bilişim Güvenliği Teknolojisi, Siber Güvenlik, Bilgisayar Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilişim ve İletişim Teknolojisi, Bilgisayar bölümlerinden birinden ön lisans düzeyinde mezun olmak.

3 Tekniker alımı için Üniversitelerin Elektrik, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı bölümlerinden birinden ön lisans düzeyinde mezun olmak.

20 Gemici alımı için Lise ve dengi okul mezunu olmak. En az Usta Gemici ya da üst yeterliliğe sahip olmak. Yeterliliği ile alakalı her türlü güncel ve uluslararası kuralların gerektirdiği sertifikalara (stcw vb.) ve belgelere sahip olmak. İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.

20 Yağcı alımı için Lise ve dengi okul mezunu olmak. Yağcı ya da üst yeterliliğe sahip olmak. Yeterliliği ile alakalı her türlü güncel ve uluslararası kuralların gerektirdiği sertifikalara (stcw vb.) ve belgelere sahip olmak. Yağcı veya üst yeterlilikle en az 1 yıl deniz hizmeti tecrübesine sahip olmak. İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.

95 Kamu Personeli Alımı Başvuruları

İlanlara Başvurular Türkiye İş Kurumu Üzerinden Yapılacaktır. 20 Kasım 2023 itibariyle ilanlara başvurular başlamış olup, 24 Kasım 2023 tarihinde başvurular sona erecektir.

 

Bakanlığa bağlı kuruluşa 95 daimi işçi alınıyor! İşte başvuru şartları ve tarihi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.