Viranşehir’de yeni dönem!

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İsrail'i destekleyen finansal sistemi boykot etmek amacıyla kendilerine ait tüm ödeme sistemlerini yerli ve milli ödeme sistemi olan TROY Kart'a taşıma kararı aldı.

Viranşehir’de yeni dönem!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Filistin'de yaşanan insanlık dışı olaylar sonrası tüm Türkiye'de başlatılan boykot protestosuna Viranşehir Belediyesi’nden bir destek daha geldi. Daha önce Belediye bünyesindeki tesislerinde İsrail'e ait ürünlerin satılmayacağını duyuran Viranşehir Belediyesi, şimdi de finans sisteminde boykot kararı aldı. 

İsrail'i destekleyen finansal sistemini boykot etme kararı alan 

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, belediyede personel ödemelerinde yerli ödeme sistemi olan TROY Kart kullanacaklarını duyurdu.

Başkan Ekinci, yaptığı açıklamada, “Tesislerimizde İsrail’e ait ürünlerin satışının yasaklanmasının ardından boykotumuza TROY karta geçiş yaparak devam ediyoruz. Viranşehir Belediyesi olarak; bebek katili, soykırımcı, işgalci İsrail'i destekleyen finansal sistemi boykot ediyor; tüm çalışma arkadaşlarımızın maaş ödemelerini ve Belediyemize ait tüm ödeme sistemlerini yerli ve milli olan Troy Ödeme altyapısına taşıyoruz. Tüm hemşehrilerimi de bu anlamlı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Viranşehir’de yeni dönem!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.