Şanlıurfa’nın yeni ismi belli oldu! İşte çok şaşıracağınız o isim…

Yapay zeka Türkiye'nin şehir isimlerini sıfırdan yazdı. Şanlurfa’ya verilen isim de belli oldu. İşte Çok şaşıracağınız Şanlıurfa’nın yeni ismi.

Şanlıurfa’nın yeni ismi belli oldu!  İşte çok şaşıracağınız o isim…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizin coğrafi ve kültürel çeşitliliklere sahip 81 ilinin adlarını, geleceğin teknolojisi olarak gösterilen yapay zeka, köklü bir dönüşümle karşı karşıya getirdi.

MZT'nin son teknoloji yapay zeka tarafından gerçekleştirilen derinlemesine değerlendirmesi sonucu, Türkiye'nin 81 ilinin ismi değiştirildi. 

Bu yapay zeka çalışması sosyal medya kullanıcıları arasında geniş çevrelerce ilgi gördü. Viral hale gelen bu konu, binlerce yorum ve beğeni ile geniş çaplı tartışmaları tetikledi. Yapay zeka tarafından alınan bu ilginç ve mizahi isimlendirme kararları, halkın geniş kesimleri arasında konuşuldu ve tartışıldı.

ŞANVER OLDU

Mucizevi çalışma sonucunda, ülkemizin birçok şehri, taze ve yaratıcı isimlerle yeniden adlandırıldı. Bu dönüşümün bir parçası olan Şanlıurfa’ya “Şanver” ismi verildi. 

Yapay zekanın çarpıcı ve alışılmadık uygulamaları ile kullanıcılarına sürprizler yaşattığı tekrar kanıtlandı. Bu teknolojinin ilerleyen dönemlerde ne tür sürprizlerle karşımıza çıkacağı ise merak konusu.

 

Şanlıurfa’nın yeni ismi belli oldu! İşte çok şaşıracağınız o isim…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.