23 Kasım Dünya hava durumu

23 Kasım 2023 Perşembe günü dünyanın genelinde hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 15 ila 25 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

5

Kuzey Amerika'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 15 ila 25 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

ABD'nin doğu kıyısında hava parçalı ve az bulutlu olacak. En yüksek sıcaklıklar 15 ila 20 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

ABD'nin batı kıyısında hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 20 ila 25 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

Kanada'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 10 ila 15 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

Avrupa'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 10 ila 20 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

İngiltere'de hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 15 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 kilometre bölü saat hızında esecek.

Fransa'da hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 18 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 6 kilometre bölü saat hızında esecek.

Almanya'da hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 17 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 kilometre bölü saat hızında esecek.

Rusya'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 5 ila 10 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

Asya'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 15 ila 30 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

Çin'de hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 25 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 6 kilometre bölü saat hızında esecek.

Hindistan'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 30 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 kilometre bölü saat hızında esecek.

Japonya'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 20 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 6 kilometre bölü saat hızında esecek.

Avustralya'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 20 ila 30 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

Yeni Zelanda'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 25 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 6 kilometre bölü saat hızında esecek.

Afrika'da hava genellikle açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar 25 ila 35 derece arasında değişecek. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 ila 7 kilometre bölü saat hızında esecek.

Mısır'da hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 35 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 6 kilometre bölü saat hızında esecek.

Güney Afrika'da hava açık ve güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 25 derece olacak. Rüzgar, kuzeybatı yönden 5 kilometre bölü saat hızında esecek.