Şanlıurfalı çiftçilerin lüks merakı sınır tanımıyor: 12 milyon TL'ye kadar satılıyor

Şanlıurfa'da tarımsal üretimde önemli bir yere sahip olan çiftçiler, teknolojinin gelişmesiyle birlikte tarımsal aletlerde lüks araçlara yöneliyor. 12 milyon TL'yi bulan traktörlerin sergilendiği Şanlıurfa'da 9,5 milyon TL'lik olanları daha çok tercih ediliyor.

Şanlıurfalı çiftçilerin lüks merakı sınır tanımıyor: 12 milyon TL'ye kadar satılıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye genelinde tarımsal üretimde ilk sıralarda yer alan Şanlıurfa'da, tarımsal üretimin yapıldığı neredeyse her ilçede traktör kullanımı yaygın. En çok hububat ve pamuk üretiminin yapıldığı kentte, her yıl yeni ürün denemeleri de yapılıyor.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte tarım aletlerinde de yeni bir dönem başladı. Şu anda birçok iş, tarımsal aletler ve traktörlerle kolayca yapılabiliyor. Şanlıurfa'da da satılan dev traktör sayısı her yıl artıyor.

Son olarak Şanlıurfa'da fiyatı 12 milyon TL'yi bulan 400 beygirlik traktörler çiftçilerin beğenisine sunuldu. En fazla tercih edilen modeller ise 300 beygirlik modeller. Lükste sınırı olmayan traktörün fiyatı ise 9,5 milyon TL. 12 ileri 12 geri Power Shuttle şanzıman standartlarına sahip olan traktörlerde, 20 ileri 20 geri sürüngen vites seçeneği de bulunuyor. 40 km/h hıza ulaşan bu araçların konforu ise lüks otomobilleri aratmıyor, 360 derece led farlar, müzik sistemi, otomotik klimaları hatta havalı kornaları bile var.

Şanlıurfalı çiftçilerin lüks merakı sınır tanımıyor: 12 milyon TL'ye kadar satılıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.