Urfa’da 2024'e kalanlara kötü haber!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, Şanlıurfa'da ehliyet almak isteyenleri üzdü. Tebliğe göre, 2024 yılında ehliyet ücretlerinde rekor zam yapılacak. Peki, 2024 ehliyet ücretleri ne kadar olacak? İşte detayı...

Urfa’da 2024'e kalanlara kötü haber!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da da binlerce genç ehliyet almak için başvurularını yaparken, birçok genç ise gelecek zamları hesaplayarak yeni yıla kalmamanın derdi içerisinde. Resmi Gazete'de yayımlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'ne göre ise 2024 yılında ehliyet ücretleri güncellenecek. Peki ehliyet ücretleri ne kadar olacak?

YENİDEN DEĞERLEME ORANININ YÜZDE 58.46 

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, yeni ehliyet ücretlerini de duyurmuş oldu. Yeniden değerleme oranının yüzde 58.46 olarak belirlenmesi ve yayımlanmasının ardından ehliyet ücretlerinde önemli bir artış yaşanması da muhtemel olacak.

B SINIFI BİR EHLİYETİN ÜCRETİNİN 5 BİN LİRAYI DA AŞMASI BEKLENMEKTE

Yüzde 58.46 olarak belirlenen yeni ücretlendirme oranı ile öngörülen tahmini harç ücretleri de böylelikle yükselmiş olacak. Buna göre B sınıfı bir ehliyetin ücretinin 5 bin lirayı da aşması beklenmekte. Diğer ehliyet sınıfları için de yeniden değerlendirme oranları kadar zam gelirse bu rakamın iki bin 255 liraya kadar yükselmesi bekleniyor.

 

Urfa’da 2024'e kalanlara kötü haber!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.