İbrahim Tatlıses’in torununa ‘baba isim’

İkiz bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Şanlıurfalı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli'nin bebeklerine koyacakları isimler belli oldu. İkilinin bebeklerine koyacağı isimleri duyunca çok şaşıracaksınız. İşte İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin bebeklerinin isimleri...

İbrahim Tatlıses’in torununa ‘baba isim’

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İbrahim Tatlıses’in Derya Tuna'dan olan oğlu İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. 6 aylık hamile olan Şefkatli, eşi ile birlikte çocukların isimlerine karar verdi.

Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Doktorum, doğumun ocak ayında olacağını söyledi. Doğum Türkiye’de olacak. Hazırlıklarımız tam hazır değil ama eksikleri tamamlıyoruz" ifadelerini kullanmıştı. 

 

İKİZLERE ‘BABA İSİMLER’

İlk kez anne ve baba olacak ünlü çift, üç ay sonra dünyaya gelecek erkek çocuklarına kendi babalarının adını koyacak. 

İkizlerden biri İdoTatlıses'in babası İbrahim Tatlıses'in, diğeri ise Yasemin Şefkatli'nin babası Sinan Şefkatli'nin adını taşıyacak. 

 

"İDO BENDEN DAHA YORGUN"

"İdo babalığa hazır mı?" sorusunu da yanıtlayan Yasemin Şefkatli, "İdo'nun saçı beyazladı. Benden daha çok yorgun. Bizim için biraz zor bir süreç. İdo da benim gibi çok mutlu ve heyecanlı, bakalım bekliyoruz" dedi.

 

İbrahim Tatlıses’in torununa ‘baba isim’

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.