Urfalılar bu habere gülüyor: Gaziantep'te bir mahallede kesinti oluyormuş...

Gaziantep'in bir mahallesinde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle vatandaşların isyan etmesi akıllara Şanlıurfa'yı getirdi. Kentin neredeyse kesinti olmayan mahallesi olmazken bazı mahallelerinde ise birkaç gün kesintinin devam ettiği oluyor. Durum böyleyken Şanlıurfalılar komşu ildeki elektrik kesintilerine gülüyor…

Urfalılar bu habere gülüyor: Gaziantep'te bir mahallede kesinti oluyormuş...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep'in Boyno Mahallesinde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle vatandaşlar isyan etti. Mahalle sakinleri, günlerdir elektrik kesintisi yaşadıklarını ve bu durumun hayatlarını olumsuz etkilediğini belirterek, yetkililere tepki gösterdi.

Şanlıurfa'da yaşayanlar tarafından gülümsemeyle karşılandı. Neredeyse kesinti olmayan mahallesi olmayan kentin, bazı mahallelerinde ise birkaç gün kesintinin devam ettiği oluyor.

URFALILAR NE YAPSIN?

Şanlıurfa’nın kanayan yaralarının başında elektrik sorunu geliyor. Hemen her gün bir mahallede bu konularla ilgili sorunlar yaşanıyor. Ancak bu durum, hayatları olumsuz etkilemeye devam ediyor. Elektrik kesintilerinden dolayı ev ve iş yerlerinde mağduriyet yaşayan vatandaşlar, bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyor.

 

Urfalılar bu habere gülüyor: Gaziantep'te bir mahallede kesinti oluyormuş...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.