Aday adaylarının bir kısmı Ankara’da bir kısmı Urfa’da: Neden Ankara’dalar neden Urfa’dalar?

Şanlıurfa’da yerel seçim heyecanı her geçen gün artıyor. AK Parti’nin aday tanıtım toplantısının 15 Aralık’ta yapacağının duyulması üzerine aday adaylarında hareketlilik arttı. Bu ara kimi Urfa’da kimi Ankara’da çalışma yapıyor. Ankara’da olan neden Ankara’da, Urfa’da olanın neden Urfa’da çalışma yaptığı çeşitli şekillerde yorumlanıyor.

Aday adaylarının bir kısmı Ankara’da bir kısmı Urfa’da: Neden Ankara’dalar neden Urfa’dalar?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da başta büyükşehir olmak üzere ilçelerle birlikte toplam 14 belediyede başkanlık belirleme süreci başladı. 31 Mart 2024’de yapılacak yerel seçimlerin adayları da belirlenmeye başladı. En hızlı kolları sıvayan parti AK Parti oldu. Geçtiğimiz Pazar temayül yoklamalarını yapan AK Parti, aday tanıtım toplantısının ise 15 Aralık’ta yapılacağını duyurdu. Diğer partilerin henüz netleşmiş bir tarihi yok. 

AK Parti’nin temayül toplantısında çalışma yapan aday adaylarının çoğu Ankara’ya gitti. Belediye başkanlarının bir kısmı ise daha çok Ankara’da kalıyor. Temayül için de gelenlerin bir kısmı yine Ankara’ya döndü. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül gibi bazı belediye başkanları ise daha çok Şanlıurfa’da çalışmayı tercih ediyor. 

 

UMUDU KESTİKLERİ İÇİN Mİ, İŞLERİ TAMAM OLDUĞU İÇİN Mİ?

Kiminin Ankara’da kiminin ise Şanlıurfa’da çalışma yapması kulislerde farklı şekillerde yorumlanıyor. Bazı kulis bilgilerine göre Ankara’dan umudunu kesenler memleketine dönüp yüzünü halka çevirdi ve daha çok çalışmaya başladı. Bazı bilgiler de aksine, kendisine “senin işin tamam” denildiği için kentine döndü şeklinde yorumlanıyor. 

Aday adaylarından Şanlıurfa’da çalışanların durumları daha da farklı… “Ankara’da çevre bulamayan Urfa’da diyen” de var, “Ankara’da istediğin kadar çalışma yap isimler belli” diyen de. 

 

YEDEK PARTİSİNİ BULMAK İSTEYENLER DE VAR

AK Parti’nin aday adayları sanıldığı gibi sadece kendi partisinin kurmaylarına ulaşmaya çalışmıyor. Başta AK Parti’ye en yakın parti olan Yeniden Refah Partisi’nin kapısını aşındıran çok aday adayı var. AK Parti’de kendi isimlerinin açıklanmaması halinde gidecek alternatif parti bulmak isteyen aday adaylarının bazıları Yeniden Refah’ın yanı sıra birçok parti ile görüştüğü kiminin karşılık bulduğu kiminin ise muhatap dahi bulamadığı öğrenildi.

Aday adaylarının bir kısmı Ankara’da bir kısmı Urfa’da: Neden Ankara’dalar neden Urfa’dalar?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.