29 Kasım Şanlıurfa hava durumu: parçalı bulutlu ve yer yer yağmurlu

29 Kasım 2023 çarşamba günü, Şanlıurfa'da parçalı bulutlu ve yer yer yağışlı bir hava bekleniyor. Yağışların, öğle saatlerinden itibaren başlayacağı ve akşam saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Yağışların, hafif yağmur şeklinde olması bekleniyor.

5

Hava sıcaklıkları, Şanlıurfa'da mevsim normalleri civarında seyredecek. En yüksek hava sıcaklığı 13, en düşük hava sıcaklığı ise 3 derece civarında olacak.

İşte 29 Kasım 2023 Pazartesi günü için Şanlıurfa'daki hava durumu tahminleri:

Sabah: Parçalı bulutlu, en yüksek 10, en düşük 3 derece.Öğle: Parçalı bulutlu, en yüksek 13, en düşük 5 derece.Akşam: Parçalı bulutlu, en yüksek 12, en düşük 4 derece.Gece: Parçalı bulutlu, en yüksek 11, en düşük 3 derece.

Hava durumuyla ilgili uyarılar

Yağışların, Şanlıurfa'nın kuzey ve doğu ilçelerinde daha kuvvetli olması bekleniyor. Bu nedenle, bu ilçelerde yaşayan vatandaşlar, sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmalı.Hava sıcaklıklarının, mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. Ancak, gece saatlerinde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşebileceğinden, vatandaşlar sıcak havalarda gerekli önlemleri almalıdır.