Erdoğan'ın değişim rüzgarları Urfa'ya vuracak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimde değişim sinyali verdi. Değişim sürecine ilişkin Erdoğan “Milletimizin huzuruna en doğru, en isabetli, en gayretli isimlerle çıkmanın çabasındayız ” dedi. Bu değişim sinyalinin Şanlıurfa’yı nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hariç 13 ilçe belediyesi var.

Erdoğan'ın değişim rüzgarları Urfa'ya vuracak mı?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Toplantıya AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli de katıldı.

MECLİS ÜYELİĞİ BAŞVURULARI 3 ARALIK'A KADAR SÜRÜYOR

Kongrenin ardından 31 Mart seçimleri ile ilgili hazırlıklara daha yoğun bir şekilde başladıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:  

“Kongremizin ardından 31 Mart seçimleriyle ilgili hazırlıklarımızı çok daha yoğun bir şekilde başlattık. Partimizin öncelikleri çerçevesinde seçim takvimimiz ilerliyor. Temayül yoklamalarımızı Türk siyasetine örnek olacak bir demokrasi ikliminde sizlerin de desteğiyle tamamladık. Yarın kamu görevlilerinin istifa süresi doluyor. Meclis üyeliği için başvuruları 3 Aralık'a kadar alacağız. Süreç kendi mecrasında ilerlerken biz de gündemimizi işletiyoruz. Milletimizin huzuruna en doğru, en isabetli, en gayretli isimlerle çıkmanın çabasındayız. Temayül yoklamalarıyla saha araştırmalarıyla, istişarelerle, görüşmelerle, partimize mahsus diğer yöntemlerle adaylarımızı belirleyeceğiz. Kampanya ekibimiz de çalışmalarına başladı.”

 

ERDOĞAN: EZİCİ BİR ORANLA KAZANMAK DIŞINDA SEÇENEĞİMİZ YOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Amacımız 31 Mart’ta 30’u büyükşehir, 51’i il, 922’si ilçe ve 390’ı belde olmak üzere ülkemizdeki 1393 belediyenin tamamına yakınını AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kazanmaktır” ifadelerini kullandı.

Erdoğan şunları söyledi:

“Kazanmak hem de ezici bir oranla kazanmak dışında hiçbir seçeneğimizin olmadığı bir seçime daha hazırlanıyoruz. Genel merkezimiz ve Meclis grubumuzla önümüzdeki 4 ayın hazırlıklarını tüm boyutlarıyla, en ince ayrıntılarıyla yürütüyoruz. Kabinemiz eser ve hizmet siyasetimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. AK Partili belediyeler birçok yerde çeyrek asrı aşan tecrübeleriyle yerel yönetimler alanında adeta bir destan yazıyor. Her bir belediyemizin burada saymaya kalksak saatler sürecek eserleri, doğrudan vatandaşın hayatına dokunan hizmetleri var. Çevrenin korunmasından dezavantajlı grupların desteklenmesine kadar BM'nin sürdürülebilir kalkınma hedeflerini titizlikle gerçekleştiren yerel yönetimler bizim belediyelerimizdir. AK Partili belediyeler iyi uygulama örnekleriyle uluslararası alanlarda diğer. Yerle yönetimlere de emsal teşkil ediyor. Deprem bölgesinden elimizi zaten hiç çekmedik. Kardeş Belediyeler uygulamamız başarılı şekilde yürüyor. Afetin yıktığı şehirlerimizi ayağa kaldırana kadar durmayacağız. Kurumlarımızın tamamıyla olduğu gibi belediyelerimizle de deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. İnşallah aralık ayı boyunca bölge genelinde 46 bin konutun ve köy evinin hak sahiplerine teslimini yapacağız. Böylece ahde vefamızı verdiğimiz sözlerin arkasında olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz”.

Erdoğan'ın değişim rüzgarları Urfa'ya vuracak mı?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.