Salih Ekinci: Engelsiz yaşamı birlikte sağlayacağız

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Birlikte yaşadığımız güzel şehrimizde, engelleri birlikte aşıyoruz. Engelsiz bir yaşamı sevgi, dayanışma ve empati ile hep birlikte sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Salih Ekinci: Engelsiz yaşamı birlikte sağlayacağız

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Salih Ekinci, Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık’ın, engelli vatandaşların sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek, farkındalık yaratmak açısından büyük önem taşıdığını kaydederek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanındayız. Sağlıklı her insan aslında bir engelli adayıdır. Engel sadece doğuştan gelen bir durum değil, sonradan da oluşabilecek bir durumdur. Engellilik, sosyal yönleriyle her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini en aza indirgemek için herkesin katkısına, duyarlılığına ve ortak çabasına ihtiyaç hissedilen toplumsal bir husustur. Özel hemşerilerimizin yanında olmak her şeyden önce insan olmanın bir sorumluluğudur. Toplumun içerisinde, özel ve değerli bireyler oldukları bilinciyle, hayatın içerisinden tüm engelleri kaldırarak, hayata katılımlarına destek olarak yaşamlarını daha da güzelleştireceğimize inanıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın toplumun vazgeçilmez ve ihmal edilmez bir parçası olduğunu ve her birimizin de bir engelli adayı olduğunu unutmamalıyız. Viranşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda dezavantajlı vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak ve onların toplumsal yaşama katılımlarını artıracak çalışma ve projelerde her türlü desteği veriyor, vermeye devam ediyoruz. Yalnızca özel günlerde değil, tüm imkânlarımızla her zaman dezavantajlı kardeşlerimizin yanındayız. Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte sağlayacağız”.

Salih Ekinci: Engelsiz yaşamı birlikte sağlayacağız

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.