MEB, EGM, DSİ KPSS şartsız personel alacak!

Devlet kurumları tarafından yapılan personel alımları yakından takip ediliyor. 3 büyük devlet kurumu KPSS şartsız personel alımları için düğmeye bastı. İşte detaylar…

MEB, EGM, DSİ KPSS şartsız personel alacak!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

İŞKUR kamu personel alımları için yeni ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. 27 Kasım 2023 tarihinde başlayan başvurular devam ederken 3 büyük kurumdan da alım haberi geldi. MEB, EGM ve DSİ tarafından yapılacak personel alımları içinde detaylar açıklandı. İşte personel başvuru detayları…

DSİ PERSONEL BAŞVURU DETAYLARI

Devlet Su İşleri tarafından yapılacak kamu işçisi alımları için detaylarda açıklandı. Temizlik görevlisi kadrosunu 2 kişilik alımı yapılacağı belirtilirken başvurular kapsamında en az ilkokul mezunu, 30 yaşını aşmamış olması, engelli raporuna sahip olması, farklı bir alanda bir yıl çalışma deneyiminin bulunması ve psikoteknik rapor almış olması gerekmektedir.

EGM PERSONEL BAŞVURU DETAYLARI

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak personel alımlarının Malatya Polis Evi Şube Müdürlüğü kapsamında yapılacağı aktarıldı. Kurum bünyesinde bir kişilik aşçı alımı yapılacağı belirtilirken aranan şartlarda ve açıklandı. Adayların en az 5 yıl deneyiminin bulunması, 2 aylık deneme süreli sözleşmesinin olması, aşçılık alık belgesinin bulunması, usta öğreticilik belgesi, hijyen belgesi, bulaşıcı hastalık taşımadığını gösteren belge ve temel iş güvenliği eğitim belgesine sahip olması gerekmektedir.

MEB PERSONEL BAŞVURU DETAYLARI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak personel alımlarının Öğretmenevleri Müdürlüğü kapsamında yapılacağı belirtildi. Ankara'daki Nallıhan Öğretmen Evi için 2 temizlik görevlisi ve 1 resepsiyon görevlisi alınacağı belirtildi. Başvurular kapsamında adaylardan KPSS şartı istenmediği belirtilirken ilkokul mezunu adayların belirli nitelikleri uyması gerektiği vurgulandı. Alımlar İŞKUR üzerinden yapılırken ilan detayları da İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlanmaktadır.

 

MEB, EGM, DSİ KPSS şartsız personel alacak!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.