Urfa’da kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Tarih netleşti...

Merkez Bankası duyurdu, Şanlıurfa’da ve 81 ilde kredi kartı kullanan vatandaşlar dikkat. Faiz kararı sonrası toplu çekim yapılacak, tarih belli oldu. İşte ayrıntılar...

Urfa’da kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Tarih netleşti...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’daki kredi kartı sahiplerini ilgilendiren haber geldi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararları sonrası kredi kartından çekim yapılacak tarihi açıkladı. TCMB'nin toplantıları sonucu alınan karar ile kasım ile aralık ayı sonuçlarının kart faizleri toplu şekilde olacak. Peki hangi tarihte alınacak? İşte merak edilen ayrıntılar...

URFA’DA KREDİ KARTI KULLANAN HERKESİ İLGİLENDİRİYOR

Faiz kararı sonrası toplu çekim yapılacak, tarih belli oldu. Piyasalardaki  beklenti oranında 250 puanlık artışa gidilmesi halinde, toplamda 750 baz puanlık ekleme ile 1 Ocak 2024 tarihi itibarıyla kredi kartı akdi faizleri 4.40 seviyesinde olacak.

Kredili mevduat hesapları ile nakit avans işlemlerinde uygulanacak faiz oranı ise aynı koşullar altında yüzde 5.16 olacak.

6 ay içerisinde kart faizlerini üç katın üzerinde artıran TCMB, dar gelirli vatandaşı zor durumda bırakırken, bu faiz oranlarına BSMV ve KKDF kesintilerinin de eklenmesi ile kredi kartı borcu olanlar için 2024'ün başlangıcı zor olacak.

 

Urfa’da kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Tarih netleşti...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.