7 Aralık Türkiye hava durumu

Türkiye'de hava durumu, 7 Aralık 2023 Perşembe günü parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinde etkisini artırması bekleniyor.

5

Sıcaklıklar Düşüş Yaşayacak

Hava sıcaklıkları, 7 Aralık Perşembe günü düşüş yaşayacak. Gün içerisinde en yüksek sıcaklık 12-18 derece arasında olacak. Gece en düşük sıcaklık ise 7-12 derece arasında olacak.

Rüzgar Hızı Kuvvetli Olacak

Rüzgarın, 7 Aralık Perşembe günü kuzey yönden orta kuvvette esmesi bekleniyor. Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren kuvvetlenmesi ve zaman zaman fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Sabah ve Akşam Saatlerinde Sis Oluşacak

Sabah ve akşam saatlerinde sis oluşması bekleniyor. Sis nedeniyle görüş mesafesi azalabilir.

Trafikte Dikkatli Olmalı

Sabah ve akşam saatlerinde sis nedeniyle görüş mesafesinin azalabileceğinden, trafikte dikkatli olunması gerekiyor. Ayrıca, sağanak yağışların da beklendiğinden, sürücülerin dikkatli ve tedbirli olması tavsiye ediliyor.

Doğu Karadeniz'de Kar Yağışı Bekleniyor

Doğu Karadeniz'de ise hava durumu, 7 Aralık Perşembe günü kar yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinde etkisini artırması bekleniyor.

Trabzon'da hava durumu, 7 Aralık Perşembe günü parçalı bulutlu olacak. Günün ilerleyen saatlerinde ise gökyüzü tamamen bulutlanacak ve kar yağışları görülecek. Yağışların akşam saatlerinde etkisini artırması bekleniyor. Hava sıcaklıkları, 7 Aralık Perşembe günü düşüş yaşayacak. Gün içerisinde en yüksek sıcaklık 10 derece, gece en düşük sıcaklık ise 3 derece olacak. Rüzgarın, 7 Aralık Perşembe günü kuzey yönden orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Rize'de hava durumu, 7 Aralık Perşembe günü parçalı bulutlu olacak. Günün ilerleyen saatlerinde ise gökyüzü tamamen bulutlanacak ve kar yağışları görülecek. Yağışların akşam saatlerinde etkisini artırması bekleniyor. Hava sıcaklıkları, 7 Aralık Perşembe günü düşüş yaşayacak. Gün içerisinde en yüksek sıcaklık 8 derece, gece en düşük sıcaklık ise 2 derece olacak. Rüzgarın, 7 Aralık Perşembe günü kuzey yönden orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Artvin'de hava durumu, 7 Aralık Perşembe günü parçalı bulutlu olacak. Günün ilerleyen saatlerinde ise gökyüzü tamamen bulutlanacak ve kar yağışları görülecek. Yağışların akşam saatlerinde etkisini artırması bekleniyor. Hava sıcaklıkları, 7 Aralık Perşembe günü düşüş yaşayacak. Gün içerisinde en yüksek sıcaklık 6 derece, gece en düşük sıcaklık ise 1 derece olacak. Rüzgarın, 7 Aralık Perşembe günü kuzey yönden orta kuvvette esmesi bekleniyor.