Şanlıurfa’da görmemişin arabası olmuş tutmuş sinyal çakar taktırmış!

ÖZEL HABER | Şanlıurfa’da her geçen gün sinyal çakarlı araç sayısı artıyor. Özellikle seçim dönemlerinde iktidar partisinin yanı sıra muhalefet partileri de sinyal çakarlı araç kullanıyor. Hatta plakaları şimdiden partilerinin ismiyle kapatılan araçlar bile var.

Şanlıurfa’da görmemişin arabası olmuş tutmuş sinyal çakar taktırmış!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa, Ankara gibi siyah Passatları sinyal çakarlı görmeye alışkın bir şehir. Ancak son zamanlarda her model araçta sinyal çakar takılı araç görmek mümkün. Siyasi partilerin yanı sıra adında Osmanlı gibi isimlerin geçtiği dernek araçlarına bile sinyal çakar takılmaya başlandı. Seçim dönemleri bu araç sayılarının artmasına başlıca sebep. Seçim bittikten sonra ise sinyal çakar kullanılmaya devam ediyor. Eski Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bu yönde denetimlerin arttırılması ve cezaların kesilmesi talimatı vermişti ancak kentte değişen bir şey olmamıştı. 

Trafikte ayrıcalıklı olmak isteyen sinyal çakarlı araçlara, bir de seçim dönemlerinde plakalarını partilerinin veya adaylarının isimleri ile kaplı plakalı araçlar da ekleniyor. Şanlıurfalı sürücüler, bu durumdan oldukça rahatsız. Çünkü trafik kurallarını en fazla ihlal eden ve sürücülere zor anlar yaşatan bu araçların sürücüleri. Kentte biran önce sıkı bir denetimin olması bekleniyor.

 

Şanlıurfa’da görmemişin arabası olmuş tutmuş sinyal çakar taktırmış!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.