ŞUTSO heyeti Dubai'de Ortadoğu'nun en büyük fuarında

ŞUTSO heyeti, 4-7 Aralık tarihlerinde Birleşmiş Arap Emirlikleri'nin Dubai Emirliği'nde düzenlenen inşaat ve yapı teknolojileri alanında Ortadoğu'nun en büyük fuarına katıldı.

ŞUTSO heyeti Dubai'de Ortadoğu'nun en büyük fuarında

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın birçok ülkesinden yüzlerce firmanın yer aldığı Big5 Global İnşaat ve Yapı Fuarı, Birleşmiş Arap Emirlikleri'nin Dubai Emirliği'nde 4-7 Aralık tarihlerinde düzenlendi.

Fuara, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim'in başkanlık ettiği Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) heyeti de katıldı. Heyet, fuar sürecinde birçok bölgesel ve küresel firmalarla görüşmeler gerçekleştirerek, ikili ticari ilişkilerin güçlendirilmesini ve bununla birlikte Türkiye ile Şanlıurfa'nın ticaret, sanayi, lojistik, tarım ve turizm gibi alanlarda sahip olduğu büyük potansiyeli istişare etti.

YETİM: TEMEL HEDEFİMİZ YATIRIM VE İHRACAT POTANSİYELİMİZİ ARTIRMAK

Fuar sürecinde bölgesel ve uluslararası kurumlar ve firmalarla temaslar ve ikili ekonomik ilişkiler kurarak Şanlıurfa'nın yatırım ve ihracat potansiyelini artırmayı hedeflediklerini vurgulayan ŞUTSO Başkanı Mehmet Yetim, şu ifadeleri kullandı:

"Dubai'deki Big5 Global İnşaat ve Yapı Fuarı, üyelerimizi yurt dışına götürme adına katıldığımız ikinci fuar oldu. Bu tür yurt dışı fuar programları ile yeni projeler ve yeni imalatlar keşfetme, yeni ticari ilişkiler geliştirme, hem yatırım ve ihracat ağlarımızı geliştirme hem de ülkemizin ve ilimizin ticari, sanayi, turizm gibi alanlardaki potansiyelini anlatarak ülkemize ve ilimize yabancı yatırımcılar çekme çabasındayız. O yüzden bu tür programlar bizim için çok önemlidir”.

ŞUTSO heyeti Dubai'de Ortadoğu'nun en büyük fuarında

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.