Şanlıurfa’da mahkemeden çok uygun fiyata satılık tarla

Şanlıurfa’da verimli ve kolayca işlenebilen toprak grubunda yer alan, sulama üniteleri kurulu 22 bin metrekare tarla satılacak. Tarlayı satışa çıkardığını duyuran mahkeme, Şanlıurfa’daki yatırımcılara uygun fiyatla seslendi.

Şanlıurfa’da mahkemeden çok uygun fiyata satılık tarla

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozova Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, bir taşınmaz satacağını duyurdu. Tarla satacak olan mahkeme, Şanlıurfa’daki yatırımcılara uygun fiyatla seslendi.

Bazı gerekçeler ile mahkemeye taşınan gayrimenkuller, mahkeme aracılığıyla satışa çıkarılabiliyor. Uygun fiyatlı olan bu gayrimenkullerin arasına bir yeni gayrimenkulü Bozova Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu ekledi. Açıklama yapan Bozova Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde 22,078 metrekare arazi satacağını ilan etti.

Bir ilan yayınlayarak arazi satacağını duyuran Bozova Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, 22,078 metrekare tarlanın satışta olduğunu bildirdi. UYAP üzerinden 2023/2 dosya numarasıyla ulaşılabilecek olan araziye ilişkin ayrıntıları veren Bozova Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, arazinin belirlediği kıymetini de açıkladı.

 

TARIM ARAZİSİ SATIŞA ÇIKTI

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinin Yaylak bölgesinden bir arazi satışı gerçekleştireceğini duyuran Bozova Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, arazinin Yaylak mevkiinde yer alan 120 ada 3 parselde olduğunu duyurdu. 

Alışılmış ziraat metotları uygulanabilen düz veya düze yakın olan derin profilli, verimli ve kolayca işlenebilen toprak grubunda yer alan tarlanın, eğiminin yüzde 1’den az meyilli olduğu açıklandı. 

Tarımsal faaliyet yapılan sulu tarım arazisini satışa çıkaran Bozova Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, bu arazi için mahkemece biçilen kıymetini 3 milyon 474 bin 825 TL olarak duyurdu.

 

İKİ AÇIK ARTIRMA YAPILACAK

Satışı açık artırma ile yapacak olan Bozova Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, ilk artırmanın 4 ile 11 Ocak 2024 tarihinde yapılacağını bildirdi. Mahkeme ikinci açık artırmanın da 1-8 Şubat tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.

Mahkemenin ilanıyla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Şanlıurfa’da mahkemeden çok uygun fiyata satılık tarla

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.